Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ítéletidő jön MA! Erős villámtevékenyéségre kell számítani és más meglepetés is jön! Erre készülj >>>
Mindenegyben Blog - 2018. július 26. (csütörtök), 08:58

Ítéletidő jön MA! Erős villámtevékenyéségre kell számítani és más meglepetés is jön! Erre készülj >>>

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 26

Ma napközben elszórtan számíthatunk zivatarok kialakulására, legkisebb eséllyel a Dunántúl keleti, délkeleti részén. A zivatarokat általában szélerősödés (45-65, esetleg > 65km/h) és jelentős mennyiségű csapadék (5-15 mm), esetleg kisebb méretű jég (< 1-2 cm) kísérheti, de a keleti megyékben a cellák lassabb áthelyeződése miatt ennél nagyobb mennyiség is előfordulhat. A késő esti órákig a zivatarok lecsengenek.

Holnap elszórtan, de összességében a mainál nagyobb számban várhatóak zivatarok, legkisebb valószínűséggel az ország északkeleti megyéiben. A zivatarokban elsősorban felhőszakadás (> 20 mm csapadék), másodsorban átmeneti szélerősödés és kisebb méretű jég (< 1-2 cm) fordulhat elő. A holnapi nap folyamán a napi középhőmérséklet az Alföldön és a főváros térségében nagyobb területen meghaladhatja a 25°C-ot.

Hirdetés

2018.07.25. 18:11 Országos Meteorológiai Szolgálat

Pest megye Jel Fok Esemény Leírás

Hirdetés
Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Bács-Kiskun megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Békés megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Csongrád megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Hajdú-Bihar megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Jász-Nagykun-Szolnok megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű.

Forrás : met.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés