Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Istenes László lefotózta csinos feleségét és 4 gyönyörű gyermekét! Képeken Istenes Bence 3 testvére! 👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!
Mindenegyben Blog - 2024. július 10. (szerda), 08:27

Istenes László lefotózta csinos feleségét és 4 gyönyörű gyermekét! Képeken Istenes Bence 3 testvére! 👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 10

Istenes Lászlónak meglepetés születésnapi partit szervezett felesége, amelyen az egész család és a barátok is részt vettek. A műsorvezető így számolt be az élményről:

„Életem első meglepetés szülinapi partyja, amiért leírhatatlanul hálás vagyok elsősorban Katának, aki hónapok óta titokban dolgozott azért, hogy örömöt szerezzen nekem.

Valamint azoknak a barátaimnak, akiket sikerült odaszerveznie (nem tudom, hogyan csinálta, tartok tőle, hogy tudja a telefonom kódját).

Hirdetés
[ ]

És azoknak is, akik „igazoltan” voltak távol, de eljuttatták hozzám jókívánságaikat. Köszönöm nektek, felejthetetlen élmény volt.”

Istenes Laci a bejegyzéshez több fotót is csatolt, amelyeken négy gyermekével is látható. Első házasságából két felnőtt gyermeke van: Bence (1987) és Boglárka (1989). Jelenlegi házasságából is két gyermeke született, Franciska (2000) és Benedek (2006), akik közül Benedek is már nagykorú.

Itt egy képen látható a büszke apa négy gyermekével.

Benedek is nagykorú lett.

Itt pedig feleségével, Katával látható Laci:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés