Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Isten üzenete a 12 jegynek. Téged milyen különös feladattal ruházott fel?
Mindenegyben Blog - 2021. július 11. (vasárnap), 12:51

Isten üzenete a 12 jegynek. Téged milyen különös feladattal ruházott fel? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 11

Isten minden jegy szülöttét különleges képességgel ruházta fel, mindenki életét ugyanis egy kifejezett feladat felé irányította. Így most te is megtudhatod, hogy a te különleges feladatod Isten által mi!

Kos-Te Kos, te kapod tőlem az első ajándékot: a becsület terjesztése lesz a feladatod az életed során. Terjeszd ezt a magot szerte a világban. Te lehetsz az első, aki a jó ötletek magját elveti az emberek fejében. A jó munka és a becsület tőled ered majd, tanítsd meg erre az embereket is!

Hirdetés
[ ]

Bika-Te, Bika mindig a kitartásod tesztelésére szánt helyzetekbe kerülsz majd. Erőt és türelmet ajándékozok neked ehhez. Tudom, hogy eléred majd céljaid, soha senki nem fog téged eltántorítani. Ahol te jelen leszel, ott az emberek életében lesz egy biztos pont.

Ikrek-Kedves ikrek, te kérdéseket kapsz tőlem ebben az életben és megkapod tőlem a tudást, hogy minden kérdésre megtudd a válaszokat. Te leszel mindig is az ész a csapatban, nagyon jó megfigyelő leszel.

Rák-Te, Rák, te fogod megtanítani az embereket az érzelmekre! Ehhez családot kapsz tőlem ajándékba, te leszel a családcentrikusság mintaképe. Megmutathatod mindenkinek mi az öröm, a bánat, a boldogság és a sírás. Ne félj, soha nem fogsz egyedül maradni!

Oroszlán-Te a kreativitást kapod tőlem. Olyan különleges képességekkel ruházlak fel téged, hogy képes leszel egyedit, gyönyörűt és tökéleteset alkotni. Ehhez pedig megkapod a boldogságot is, minden, amibe belekezdesz majd, nagy örömmel tölti majd el a szíved.

Szűz-Te kapod meg tőlem a gondolatok tisztaságának hatalmát. Mindig racionális gondolkodású leszel az emberek között, mindig képes leszel megtalálni a hibát a dolgokban és tökéletesíteni is tudod majd azt. Alaposság és körültekinthetőség jellemez majd, emiatt pedig komolyságot is kapsz tőlem.

Mérleg-Te nehéz feladatot kapsz tőlem! Az lesz a feladatod ebben az életben, hogy mindenkinek eszébe juttasd a saját felelősségére. Mindig őszinte leszel másokkal, soha nem homályosít majd el a hazugság. Te szünteted majd meg a széthúzásokat és ezt a szeretet erejével teszed majd.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés