Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Internetezők figyelem! Ha nincs megelégedve az internet sebességével, akkor ide tegye át a routert és kétszer gyorsabb lesz a net!
Mindenegyben Blog - 2017. november 01. (szerda), 19:28

Internetezők figyelem! Ha nincs megelégedve az internet sebességével, akkor ide tegye át a routert és kétszer gyorsabb lesz a net! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 01

Klasszikus probléma a net sebessége: ezzel próbálkozz, ha nálad is fennáll.Ezeket az ajánlásokat tette közzé a UPC!

Hova tegyem a Wifi routerem és mit állítsak be rajta?Több lehetőség is van arra, hogy a vezeték nélküli kapcsolat a legjobb hatósugárral és teljesítménnyel működjön. A következőkben segítünk, hogyan érheted ezt el.Tegyük olyan helyre a router-ünk, hogy minél kevesebb árnyékhatás érje!

Tartsuk távol:

Hirdetés
[ ]

fémes, üveg vagy vizes felülettőlolyan tárgytól, ami fényes sima és/vagy visszaveri a fényt Pl.:tükör, csempeelektromos, és/vagy rádiójelet bocsát ki magából pl: hordozható telefon, babafigyelő, mikrohullámú sütő, TV, vezeték nélküli egér/billentyűzet/kontroller

Helyezzük el:

lehetőleg központi helyrene tegyük a földrene tegyük könyvespolcra

A router antennái – ha több van belőle- legyenek különböző állásban!

Válts vezeték nélküli csatornát a router-en, indítsd újra az eszközt:

Elsődleges oka a gyenge jelerősségnek és lassulásnak, hogy összeakad az Általad használt jel, más vezeték nélküli kapcsolatokkal. A modem által biztosított jelet egy bizonyos frekvencián, vagy más néven csatornán biztosítja eszközünk. Tehát, ha valaki ugyanazt a csatornát használja környezetedben, mint te akkor gyengülni fog a kapcsolatod. A legegyszerűbb módja, hogy a legkevésbé terheltebb csatornát használja a modem, ha újraindítod azt.

A jel erősítésére használhatsz még vezeték nélküli repeater is:

nagyobb ház vagy lakás esetén érdemes elgondolkodni egy másik vezeték nélküli repeater vagy router beüzemelésén, ezáltal növelve a Wifi kapcsolat lefedettségét.

Derítsd ki készülékeid milyen szabványú wifi jellel tudnak dolgozni:

5 GHz használata

Legújabb modemjeink már képesek mind a két frekvenciát egyszerre kezelni, a régebbi típusúak azonban csak egyiket képesek egy időben kezelni. A legjobban elterjedt és támogatott sáv a 2.4 GHz, viszont ezáltal a készülékek jobban be tudják egymást zavarni, mint az 5 GHz -en. Az 5 GHz sávra való csatlakozást minden eszköz meg tudja tenni, amibe bele van építve ez a funkció. Ez nagyobb adatforgalmat és megnövekedett hatósugarat jelent.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés