Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ilyen júliusi és augusztusi időjárásra készülj !Döbbenetes nyári előrejelzést tettek közzé a világhírű időjárás-kutatók! Így alakul a júliusi és augusztusi időjárás
Mindenegyben Blog - 2023. június 17. (szombat), 18:41

Ilyen júliusi és augusztusi időjárásra készülj !Döbbenetes nyári előrejelzést tettek közzé a világhírű időjárás-kutatók! Így alakul a júliusi és augusztusi időjárás (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 17

Tyler Roys és Alan Reppert hosszú évek óta foglalkoznak a globális időjárási jelenségekkel, ezért érdemes figyelni a nyári előrejelzésükre, amit alapos kutatások alapján állítottak össze. A világ különböző részein tapasztalt tendenciákat vették alapul a prognózisukhoz.

Hirdetés
[ ]

Azt vizsgálták meg elsősorban, hogy milyen gyorsan érkezik meg a nyár Európába. A nyugati, északi és balti országokban hamarabb, míg a középső és délkeleti régiókban lassabban melegszik fel az idő - olvasható a Portfolio által is idézett tanulmányból. Ez eddig úgy tűnik, hogy igaz. Más elemzésekkel egyetértve azt is állítják, hogy nem lesznek extrém hőségek, de kánikulára készülnünk kell. Közép-Európában az elemzés szerint átlagos nyári hőmérsékletek lesznek.

A következő napokra pedig fokozatos felmelegedést, de még nem igazi nyarat jósolnak - írja az Időkép időjárási portál. Szerdán sok napsütés várható. Délután néhol északon, északnyugaton alakulhat ki egy-egy zápor a gomolyfelhőkből. Gyenge, mérsékelt szél lesz. Hajnalban 5-13 fok lesz, de az északi völgyekben akár 5 fok alá is csökkenhet a hőmérséklet. Délután 22-27 fokig melegedik a levegő.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés