Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így vehet most személyautót, újat vagy akár használtat ingyen pénzből. Ilyen talán még soha nem volt Magyarországon!
Mindenegyben Blog - 2017. október 31. (kedd), 20:59

Így vehet most személyautót, újat vagy akár használtat ingyen pénzből. Ilyen talán még soha nem volt Magyarországon! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 31

Vadonatúj autót vehetsz most ingyenhitelből: ritkán van ilyen Magyarországon Egy évtizede már, hogy folyamatosan öregszik a hazai személygépkocsi-állomány éppen ezért hamarosan előbb-utóbb egyre többen fognak majd új autót venni. Több millió forintba kerül egy új autó,ezért sokkal kézenfekvőbb megoldásnak tűnik az autó lízingelése. A Pénzcentrum annak járt utána, hogy jelenleg milyen feltételekkel lehet lízingelni a legnépszerűbb márkákat.

KSH szeptemberi adataiból jól látszik, hogy a 2007-2008-as a válság kezdete óta a hazai személygépkocsi-állomány átlagos kora folyamatosan öregszik,elérte a 14 évet 2017 közepére. A válság kitörése és az utána következő ijedtség miatt sokkal kevesebben mertek költekezni,az emberek nem mertek hitelből vásárolni, és természetesen lízingelni sem.

Hirdetés
[ ]

A lakáshitelek és a személyi kölcsönök piacán most világosan látszik, hogy alacsony kamatkörnyezetnek köszönhetően mindkét hiteltípus esetében eddig még nem látott mértékben mentek le a kamatok. Az autókereskedések teljesen külön finanszírozási ajánlatokkal állnak az ügyfelek rendelkezésére, a személygépjárművekre és a haszonjárművekre vonatkozóan.

A személygépkocsikra vonatkozó, zárt végű lízingajánlatok. A lízingek fajtái

A lízingnek több fajtája van, két fő csoportja ismert: – a pénzügyi lízing – az operatív lízing, ebben az esetben esetében a tulajdonjog a bérbeadóé marad a szerződés lejártakor is, ezért is nevezik ezt tartós bérletnek.

A pénzügyi lízingnél megkülönböztetünk nyílt- és zártvégű lízinget. A nyíltvégű lízingnél a szerződés megkötésekor nincsen még eldöntve, hogy a szerződés lejártakor ki lesz a tulajdonos. A zártvégű lízing esetén az elején hogy a bérlő lesz végül a tulajdonos.

Hol vannak a legkisebb kamatok? A Renault-nál vannak a legkisebb THM-ek, egyenesen 0 százalékos, és a kamatozás változó, ami azt jelenti, hogyha változik a kamatkörnyezet, akkor a futamidő későbbi szakaszában magasabb kamatot kell az ügyfélnek fizetni, mint amikor megkötötték a szerződést. Jelenleg minden személygépjárműre érvényes az akció és igénybe vételéhez 35 százalék önerőt kell befizetni, ennél csupán 24-48 hónapos futamidőt lehet választani.

A Renault akcióján kívül jelenleg 2,5 százalék körül vannak a legkedvezőbb ajánlatok, például a Ford modelljeinek esetében. Ez még kedvező ajánlat, és itt is is csak rövid futamidővel, jellemzően 36 hónapra lehet igényelni. Fontos tudni, hogy a kamatozás itt is változó, és sokkal önerőre van szükség, ami több modellnél meghaladja az 50 százalékot.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak lesznek nyitáskor! Ezt nem hiszitek!

Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés