Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
IGAZA LETT AZ OLTATLANOKNAK?A magyar virológus OLYAN KIJELENTÉST TETT, AMIRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT!!! NAGYON DURVA!! EZT OLVASD EL!
Mindenegyben Blog - 2021. december 14. (kedd), 17:31

IGAZA LETT AZ OLTATLANOKNAK?A magyar virológus OLYAN KIJELENTÉST TETT, AMIRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT!!! NAGYON DURVA!! EZT OLVASD EL! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 14

IGAZA LETT AZ OLTATLANOKNAK?A magyar virológus OLYAN KIJELENTÉST TETT, AMIRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT!!! NAGYON DURVA!! EZT OLVASD EL!

Hirdetés
[ ]

Az oltásellenesek körében egyre jobban terjed az a nézet, mely szerint csak ki kellett volna várnia mindenkinek, hogy a koronavírus legyengüljön. A most megjelent omikron variánsról ugyanis azt gondolják, hogy az előjele lehet a járvány végének, és ezért felesleges volt idő előtt beoltani ennyi embert.

Rusvai Miklós virológus szerint az emberek életével játszottak volna, ha nem fejlesztik ki a vakcinát és a tudósok is ölbe tett kézzel várják, míg magától lecseng a járvány. A most megjelent mutáció elsőre nagy pánikot keltett, ugyanis fertőzőképessége extrém magas, ám nem okoz olyan súlyos tüneteket, mint a delta.

"Ha mindjárt az elején ilyen lett volna ez a vírus, valóban nem lett volna szükség vakcinára, de nekünk át kellett vészelnünk azt az időszakot, amíg ez a változat kialakult. És nem lehetett tudni, hogy ez egy, öt vagy tíz év alatt alakul ki. Tehát ezért mindent meg kellett tenni, hogy küzdjünk ellene addig is, míg megjelenik a kevésbé kórokozó változat" – véli a virológus.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés