Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hoppá! FEBRUÁR 8-TÓL ENYHÍTENEK A KÖTELEZŐ MASZKVISELÉS SZABÁLYAIN? ERRE SZÁMÍTS :
Mindenegyben Blog - 2021. február 04. (csütörtök), 12:19

Hoppá! FEBRUÁR 8-TÓL ENYHÍTENEK A KÖTELEZŐ MASZKVISELÉS SZABÁLYAIN? ERRE SZÁMÍTS : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 04

Hoppá! FEBRUÁR 8-TÓL ENYHÍTENEK A KÖTELEZŐ MASZKVISELÉS SZABÁLYAIN? ERRE SZÁMÍTS :

Jelen állás szerint február 2-án, kedden hatályát veszti az a polgármesteri rendelet, amely szerint kötelező maszkot viselni Kecskemét összes közterületén és a nyilvános helyeken. Megkérdeztük, tényleg nem kell már keddtől maszkot húzni a megyeszékhelyen?

Hirdetés
[ ]

A város honlapján délután jelent meg az új, február 1-jei rendelet, melyet 14 órakor hirdetett ki dr. Mayer Endre aljegyző. Eszerint a maszkhasználat február 8-áig még biztos marad.

„Reményeim szerint február 8-tól enyhíthetek a kecskeméti közterületi maszkviselés szabályain. A következő napokban ismét egyeztetek a szakemberekkel annak érdekében, hogy jövő hétfőtől csak a legforgalmasabb helyeken legyen kötelező a maszkhasználat. Erre az adhat lehetőséget, hogy csökken a Covid-fertőzések száma (például az önkormányzati fenntartású intézményekben minimális), továbbá a kecskemétiekben mostanra kialakult az a felelősségérzet, amely lehetővé teszi az enyhítést. Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ennyire óvatosak, ennyire vigyáznak önmagukra és egymásra„ – írta szerkesztőségünknek küldött közleményében Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.-írta meg a baon.hu.

A magyar járványügyi adatok kedvezőek, a következetes védekezésnek köszönhetően sikerült megfékezni a járványt, de több európai országban tovább nő a fertőzöttek száma, miközben kevés a vakcina. Ezért a kormány március 1-ig meghosszabbította védelmi intézkedéseket.

Este 8 óra és reggel 5 óra között is kijárási tilalom van érvényben. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amelyet azonban igazolni szükséges. Igazolásminta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-igazolas-minta

Hirdetés

Kijárási tilalom alatti munkavégzésről szóló igazolás – letölthető igazolás minta

koronavirus.gov.hu

A koronavírus elleni védekezés érdekében november 11-től kijárási tilalom lép életbe este 8 és reggel 5 óra között. Munkavégzés esetén lehetőség van az ez alóli mentességre, ezt azonban igazolni kell.

A maszkviseléssel és távolságtartással kapcsolatosan eddig bevezetett szabályok továbbra is érvényesek, azzal, hogy a 10 000 főnél nagyobb település egyes közterületein a maszkviselés kötelező. A területek kijelölése a polgármester feladata. Sporttevékenység során, valamint a parkokban, illetve zöldterületeken a maszk viselése továbbra sem kötelező.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés