Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HOPPÁ!! Döbbenetes dolgot árult el a magyar virológus! EZÉRT FONTOS, hogy meglegyen Magyarországon a 6 MILLIÓ BEOLTOTT! >>>
Mindenegyben Blog - 2021. május 29. (szombat), 13:15

HOPPÁ!! Döbbenetes dolgot árult el a magyar virológus! EZÉRT FONTOS, hogy meglegyen Magyarországon a 6 MILLIÓ BEOLTOTT! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 29
Hirdetés
[ ]

Lerántotta a leplet Rusvai Miklós: ezért fontos, hogy meglegyen a 6 millió beoltott

Dr. Rusvai Miklós szerint, miután elértük az 5 milliós átoltottságot, többé-kevésbé visszatérhet az életünk a normális kerékvágásba és ez a nyáron így is marad. Fontos lenne azonban, hogy meglegyen a 6 millió beoltott.

„A légzőszervi betegségek őszi szezonjáig nyugodtak lehetünk, de amint a nyirkos, párás idő október-november környékén beköszönt, a koronavírus újra megbetegítheti azokat az embereket, akik addig nem oltatják be magukat. Tehát ezért érdemes folytatni a vakcinázást és azoknak is beoltatni magukat, akik eddig nem tették, mert a nyár után lehet, hogy ismét megnövekszik a koronavírusos megbetegedések száma” – mondja a virológus.

Jó lenne elérni a 6 milliós határt

Az, hogy újabb mutáns kialakul-e a valahol a világban, azt nem tudhatjuk, mint ahogyan azt sem, hogy majd hazánkba is megérkezik-e, de ha így is lenne, ötmilliós átoltottságnál már kisebb az esély egy olyan mértékű járványra, mint amit az elmúlt időszakban tapasztaltunk – véli Rusvai Miklós. „Amennyiben nem sikerül 5 millió fölé tornászni a beoltottak számát, nagy baj nem lehet belőle, de egy kisebb hullám még kialakulhat. Ha pedig egy új mutáns jelenik meg, az komolyabb gondot is okozhat. Jó lenne ezért elérni a 6 milliós beoltottsági határt, amelyet egyébként a hatóságok is reális számnak vélnek, mert ha ez meglenne, akkor jó esély van rá, hogy elkerüljünk egy újabb hullámot” – mondja a professzor.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés