Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HIVATALOS! Ennél rosszabb hírt nem is kaphattunk volna így Karácsony előtt! A legrosszabb hírt maga Müller Cecília maga jelentette be......
Mindenegyben Blog - 2021. december 14. (kedd), 23:18

HIVATALOS! Ennél rosszabb hírt nem is kaphattunk volna így Karácsony előtt! A legrosszabb hírt maga Müller Cecília maga jelentette be...... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 14

Magyarországon is megjelent az omikron nevű vírusvariáns – jelentette be Müller Cecília országos tisztifőorvos az M1 Híradóban hétfőn. A telex.hu Inforstarttól szerzett információi szerint a vírusváltozatot eddig két hazai mintában mutatták ki. A tisztifőorvos szerint ettől függetlenül még mindig a delta variáns a meghatározó a vizsgálati eredményekben. Jelenleg közel 100 százalékban ez okozza a hazai megbetegedéseket.

A Neumann Labs diagnosztikai laboratórium – melynek tesztje a napokban kimutatta az omikront – közleménye szerint:

A mutáció egy házaspárt fertőzött meg, amelynek tagjai nem tettek külföldi látogatást, így bizonyosan itthon kapták el a betegséget. A házaspár igazolt omikron-fertőzése mellett a magyar labor további gyanús eseteket is vizsgál.

Nyíri Miklós, a Neumann Labs ügyvezetője elmondta, csak idő kérdése volt, hogy a variáns itthon is megjelenjen. 

Laboratóriumunk idáig két vizsgált személy esetében mutatta ki bizonyítottan az omikron-variáns jelenlétét, amit a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakemberei is megerősítettek. Mindez feltehetőleg azt is jelenti, hogy ez a variáns több embert megfertőzhetett már hazánkban.

Forrás: telex.hu, Infostart

Az orvosok szerint ez az első tünet jelzi, hogy az omikron variánst kaptad el

Rengeteg omikronnal megfertőződött páciens számolt be erről a más variánsokra nem jellemző tünetről.

Müller Cecíla, országos tisztifőorvos hétfőn bejelentette, hogy hazánkban is azonosították már az omkront, ráadásul a házaspár, akiknél kimutatták a szupermutánst nem járt külföldön. Tehát jobb, ha minden ezzel kapcsolatos információval, külföldi tapasztalattal tisztában vagyunk. Feltehetően ugyanis pár hónap múlva már ez a variáns okozza majd a legtöbb megbetegedést - írja a boon.hu.

Dél afrikai orvosok most elmondták, hogy tapasztalataik szerint melyik az az éjszaka jelentkező árulkodó tünet, amely egyértelműen jelzi, hogy az omikron variánst kaptad el.

Hirdetés
[ ]

Az omikonnal megfertőződött páciensek döntő többsége heves éjszakai izzadásról számolt be, árulták el eddigi tapasztalataik alapján a szakértők – derült ki a DailyStar cikkéből, amit a Ripost szemlézett.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés