Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hírek Kim Dzsongun felszólította a lakosságot, hogy adják le a kutyáikat az éttermeknek!Észak-Koreában rég nem látott éhínség van, a bölcs vezér emiatt júliusban kinyilvánította, hogy kisállatot tartani a „kapitalista világ dekadenciája”, a phenjani rendőrök most pedig vadásszák a kutyasétáltatókat.
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 21. (péntek), 17:42

Hírek Kim Dzsongun felszólította a lakosságot, hogy adják le a kutyáikat az éttermeknek!Észak-Koreában rég nem látott éhínség van, a bölcs vezér emiatt júliusban kinyilvánította, hogy kisállatot tartani a „kapitalista világ dekadenciája”, a phenjani rendőrök most pedig vadásszák a kutyasétáltatókat. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 21

Észak-Koreában rég nem látott éhínség van, a bölcs vezér emiatt júliusban kinyilvánította, hogy kisállatot tartani a „kapitalista világ dekadenciája”, a phenjani rendőrök most pedig vadásszák a kutyasétáltatókat.

Hirdetés
[ ]
  • Júliusban Kim Dzsongun meghirdette, hogy mostantól kisállatot tartani ellenkezik a törvénnyel.
  • A gazdikat felszólították, hogy a kedvenceiket szolgáltassák be.
  • Ha nem megy fakultatívan, az állam megoldja: a phenjani hatóságok most körbejárnak minden háztartást, felmérik, hogy hol van kutya, a sintérek pedig az utcáról vadásszák le a kutyasétáltatókat.

A korábban a hírekbe folyamatosan az élelemhiány miatt bekerülő Észak-Korea mostanában némileg sikeresen talpra tudott állni: saját műtrágyaüzemeinek felállítása óta jelentősen csökkent mezőgazdaságának kitettsége, a komoly éhínségek pedig egyre ritkábbak.

Idén nyáron azonban – részben a koronavírus okozta világgazdasági válság miatt – rég nem látott élelmiszerhiány alakult ki a sztálinista országban,ami Észak-Korea lakosságának mintegy 60 százalékát érintette.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés