Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hiába küzdöttek az életéért, a kórházban elhunyt Antal Attila.
Mindenegyben Blog - 2024. július 07. (vasárnap), 15:27

Hiába küzdöttek az életéért, a kórházban elhunyt Antal Attila.

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 07

Elhunyt Antal Attila, a Masters Kerékpáros

Antal Attila, aki másfél hete súlyos balesetet szenvedett a bocskaikerti országúti kerékpáros időfutamon, elhunyt – jelentette az InfoStart a Magyar Kerékpáros Szövetség nyomán. Az 50 év felettiek korosztályába tartozó versenyző a bemelegítés során egy lezárt úton parkoló autónak ütközött. Eszméletét vesztette, és leállt a légzése, ezért mentőhelikopterrel szállították a debreceni Kenézy Gyula Kórházba, ahol stabil, de súlyos állapotban került be, valószínűsíthető tüdő- és koponyasérülésekkel – írja a hvg.hu.

“Mindannyian, az egész kerékpáros közösség reménykedett a felépülésben, sajnos azonban bekövetkezett a legrosszabb. Az utánpótlás-, az elit és a masters versenyzők, valamint az MKSZ minden tagja nevében részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak” – áll a bejegyzésben.

Hirdetés

Elhunyt a Debrecenben edzésbalesetet szenvedett kerékpáros társunk, Antal Attila. Szomorúan értesültünk róla, hogy az Időfutam Országos Bajnokságon, bemelegítő edzés közben balesetet szenvedett masters kerékpáros, Antal Attila tegnapról mára, a kórházban - ahol balesete óta ápolták és küzdöttek érte -, elhunyt. Az amatőr kerékpáros közösség egyik, megbecsült tagja 2024. június 19-én délelőtt, bemelegítés közben, a versenypályán kívüli, forgalomtól elzárt részen egy szabályosan, az arra kijelölt helyen parkoló autónak ütközött. Súlyos sérüléseket szenvedett, ezért mentőhelikopterrel szállították a helyi Kenézy Gyula Kórházba. Az egész kerékpáros közösség le van sújtva, hiszen mindannyian reménykedtünk a felépülésében, sajnos azonban bekövetkezett a legrosszabb. Az utánpótlás-, az elit- és a masters versenyzők, valamint az MKSZ minden tagja nevében részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés