Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hétfő reggel az iskola menzán összeesett és fuldoklott a kisfiú, de ez a 8éves iskolai diák
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 05. (csütörtök), 08:10

Hétfő reggel az iskola menzán összeesett és fuldoklott a kisfiú, de ez a 8éves iskolai diák (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 05

Hétfő reggel az iskola menzán összeesett és fuldoklott a kisfiú, de ez a 8éves iskolai diák –azonnal cselekedet és ÍGY mentette meg az iskolatársa életét! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemli!

A gyerekeknek az a szokásuk, hogy gyorsan felfogják a dolgokat. Általában olyan dolgokat, amiket bárcsak ne tanultak volna meg, mint például a frusztrált káromkodásaid utánzása. De néha egy-egy képesség nagyon jól jön, mint például a 8 éves Garrett Brown esetében, aki nemrég megmentette osztálytársa életét az oklahomai Normanban található Lakeview általános iskolában. Garrett az ebédlőasztalnál ült és a barátaival evett, amikor egy fiú fuldokolni kezdett a csirkefalatkáktól, ami arra késztette Garrett-et, hogy elvégezze a Heimlich-manővert.

Talán kíváncsiak vagytok, hol tanulta meg Garrett a Heimlich-manővert, és a válasz nagyon egyszerű: az édesapja. Garrett a következőket mondta a Local 10 Newsnak: “Az apám tanított meg rá, amikor fuldokoltam, és így, ő tanította meg, hogyan kell csinálni, ha szükség lesz rá”. Még jó, hogy Garrett elsajátította ezt az életre szóló leckét, mert ebben a tanévben biztosan jól jött. Az egész helyzet annyira szürreálisnak tűnik. A Good Morning America szerint a gyerekek az ebédlőben izgatottan csevegtek, mert csirkefalatkák napja volt. Az ebédlőben akkoriban csak egy felügyelő volt, aki a terem másik oldalán tartózkodott, amikor az eset történt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés