Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Havi 7 ezer forint nyugdíjkiegészítés igényelhető ORSZÁGOSAN!Élelmiszerre, számlákra, orvosságokra, unokára BÁRMIRE költhető! Minden hónapban automatikusan érkezik ha igényli és nyugodtan számolhat vele! Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 26. (vasárnap), 19:46

Havi 7 ezer forint nyugdíjkiegészítés igényelhető ORSZÁGOSAN!Élelmiszerre, számlákra, orvosságokra, unokára BÁRMIRE költhető! Minden hónapban automatikusan érkezik ha igényli és nyugodtan számolhat vele! Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 26

Havi 7 ezer forint nyugdíjkiegészítés igényelhető ORSZÁGOSAN!Élelmiszerre, számlákra, orvosságokra, unokára BÁRMIRE költhető! Minden hónapban automatikusan érkezik ha igényli és nyugodtan számolhat vele! Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat : 

Hirdetés
[ ]

Havi 7 ezer forint nyugdíjkiegészítés igényelhető ORSZÁGOSAN!Élelmiszerre, számlákra, orvosságokra, unokára BÁRMIRE költhető! Minden hónapban automatikusan érkezik ha igényli és nyugodtan számolhat vele! Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat :Közel 3 ezer forint, amit mindenképpen adnak, de akár havi 7 ezer forint is lehet ha alacsony a nyugdíja!

Kivételes nyugellátás-emelés engedélyezésére az érintett személy, illetőleg meghatalmazottja vagy törvényes képviselője kérelme alapján kerülhet sor. A kérelemben meg kell jelölni azokat a különös méltánylást érdemlő körülményeket, amelyek megalapozhatják a kérelem teljesíthetőségét. (pl.: egészségi állapotról, közeli hozzátartozó egészségi állapotáról, gyógyszerköltségről, közüzemi díj elmaradásról szóló igazolás stb.)

Ki részesülhet kivételes nyugellátás-emelésben?Kivételes nyugellátás-emelés engedélyezhető annak a nyugellátásban részesülő, az öregségi nyugdíjkorhatárt elérő személynek; a megváltozott munkaképességű özvegynek; a fogyatékkal élő, illetve tartósan beteg vagy legalább két árvaellátásra jogosult gyermek eltartásáról gondoskodó özvegynek; továbbá az árvának, akinél a nyugellátás és rendszeres pénzellátás együttes havi összege nem haladja meg a 90.000 forintot.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés