Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HATALMAS TRAGÉDIA !Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt ÉVA! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el…
Mindenegyben Blog - 2021. december 23. (csütörtök), 10:21

HATALMAS TRAGÉDIA !Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt ÉVA! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 23

HATALMAS TRAGÉDIA !Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt ÉVA! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el… 

„Keresgéljük a szavakat; még nem tértünk magunkhoz a megdöbbenéstől. Kortársunk, kollégánk, barátunk nincs többé” – olvasható a Joy Magazin közleményében, amelyet kedden késő este tettek közzé. A Kreatív kedden írta meg, hogy meghalt Anry-Soós Éva szerkesztő-újságíró, aki 12 éven át volt a magazin főszerkesztője.

Hirdetés
[ ]

„Éva hosszú éveken keresztül állt a lap élén, és nemcsak cikkekkel és fotókkal töltötte meg, hanem élettel és – a magazin nevéhez hűen – örömmel is. Olyan magazint készített a csapatával, amely aztán a Marquard Media zászlóshajójává vált, és a lappiac nehézségei ellenére az is maradt” – olvasható a szerkesztőség közleményében.

Görögországban kezdett új életet

Miután elköszönt a Joy-tól, több online magazinnál és vállalatnál is dolgozott médiaszakemberként, illetve szerkesztő-újságíróként, miközben a saját oldalát is elindította.

Azután 2020-ban úgy döntött új életet kezd és egyedül kiköltözött Görögországba, ahol a Teleperformance görög leányvállalatánál kezdett dolgozni.

Hirdetés

Tényleg, igazán mindenről megvolt a véleménye és szinte folyamatosan posztolt a közösségi oldalán. Még november végén is írt arról, miszerint ő is azok közé tartozik, aki már nem szereti a karácsonyi ünnepeket és alig várja, hogy vége legyen ennek az időszaknak. Ezzel kapcsolatban ő maga így fogalmazott:

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – tegnap éjszaka örökre lehunyta szemét… Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Elhunyt Szabó Imre, a BEAC Atlétikai Szakosztályának Vezetőedzője

Életének 75. évében elhunyt...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés