Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas havazás jön — de ez még hagyján!
Mindenegyben Blog - 2021. december 08. (szerda), 19:21

Hatalmas havazás jön — de ez még hagyján! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 08

Meglehetősen széles skálán változik, hogy milyen “ajándékokat” tartalmaz az a zsák, amelyet a Mikulás hetének időjárása cipel a hátán, csak, hogy ránk borítsa.

Lesz benne szélvihar, havazás és ónos eső is! Utóbbi kettőt a csütörtöki napon kapjuk majd meg, amikor délelőtt ónos eső alakulhat ki többfelé, majd elsősorban északon és északnyugaton számíthatunk hóesésre.

Hirdetés
[ ]

A hó nem lesz mindenütt elhanyagolható mennyiség: az északi határ közelében akár 10 cm, magasabb hegycsúcsokon pedig akár 15 cm-es hó is összegyűlhet!

Pénteken a korai órákban a szél megerősödésére lehet számítani, így a Dunántúli-, valamint az Északi-középhegységben továbbá azok közelében hófúvások is lehetnek!

Hétvégén viszont jön egy mediterrán ciklon, ami már havas-esővel, esővel érkezik! A hétvége továbbá igen szeles lesz az előrejelzések szerint.

Szombaton többfelé ködös lesz a reggel. Az ország nagy részén nem fog esni, a déli tájakon viszont kevés havas eső, eső valószínű. Napközben feltámad a szél, mely vasárnapra viharossá fokozódik.

Vasárnap a Dunától keletre nagy területen eshet. A hőmérséklet függvényében eső, havas eső, hó válthatják egymást. Viharos északi szélre kell készülni, a maximumok mindenhol 5 fok alatt maradnak.

A december faggyal indít, 9-én felhős lesz az idő, 10-én és 11-én nagyon hideg lesz, 12-én erős szélviharra kell számítani, 13-án, 14-én és 15-én lesz részünk szélben, fagyban és egy kis melegben is.

VIHAR ÉS FAGY, MÉG KARÁCSONYKOR IS

Ezután készüljünk a legrosszabbra! Viharos, nehéz időjárásban lesz részünk. Karácsonykor és Szilveszterkor sem számíthatunk másra. December 17-én sok hó esik.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés