Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas esővel indul az ősz! Intenzív csapadékmennyiség érkezik!
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 12. (csütörtök), 06:38

Hatalmas esővel indul az ősz! Intenzív csapadékmennyiség érkezik!

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 12

Esővel indul az ősz! Intenzív csapadékmennyiség érkezik

Szeptember beköszöntével Magyarországon hűvösebb időre és több esőre számíthatunk, ami igazi őszi hangulatot teremt. Az első napok már intenzív esőzésekkel indultak, és a meteorológusok szerint ez a tendencia folytatódik a hónap további részében is. Az előrejelzések szerint több hullámban érkezik csapadék, amely helyenként záporok és zivatarok formájában önti el az országot.

Szeptemberi időjárás-előrejelzés

Szeptember második hetétől kezdve fokozatos lehűlésre és változékony időjárásra számíthatunk. Az előrejelzések szerint az átlagos nappali hőmérséklet 20-25°C körül alakul, de a csapadékos napokon ennél hűvösebb is lehet. A hónap közepére további lehűlés várható, ekkor a hőmérséklet gyakran 15-20°C közé esik vissza, különösen esős napokon. Az ország nyugati és északi részein lehet számítani a legtöbb csapadékra, míg a déli régiókban kissé szárazabb idő lesz.

Hirdetés
[ ]

Az esős idő mellett az ősz kezdetén gyakoriak lesznek a ködös reggelek és az erős szél, amelyek tovább fokozzák az őszi hangulatot. Az esti órákban gyorsan hűl a levegő, ezért már érdemes melegebb ruhákat készíteni.

Közeli 3 napos időjárás-előrejelzés

Csütörtök (Szeptember 12.): Az ország nagy részén esőre kell számítani, különösen a nyugati és középső területeken. A hőmérséklet napközben 17-22°C között alakul. Késő délután zivatarok is kialakulhatnak. A szél időnként megerősödhet.

Péntek (Szeptember 13.): Az esőzések tovább folytatódnak, de délnyugaton már csökkenhet a csapadékmennyiség. A hőmérséklet 15-20°C között várható. Északkeleten és a főváros környékén intenzívebb záporokra is számíthatunk.

Szombat (Szeptember 14.): Változékony időre számíthatunk, a napos időszakok mellett záporok és helyenként zivatarok zavarhatják meg a napot. A hőmérséklet kissé emelkedik, 18-23°C közötti értékekkel.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés