Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas baleset az M1-esen: 5km -es torlódás várható
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 26. (hétfő), 11:18

Hatalmas baleset az M1-esen: 5km -es torlódás várható

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 26

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 26. 13:05

Hirdetés
[ ]

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán baleset történt. A 127-es km-nél forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan több km-es torlódásra kell számítani - aki teheti, az az 1-es főúton, Győrön keresztül kerülhet.

Az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalán, Bag előtt, a 43-as km-nél egy műszaki hibás jármű vesztegel, a külső sávot lezárták - 8 km-es a torlódás, aki teheti, az Hatvannál letérve, a 3-as főúton kerülhet.Távolabb, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Kálnál baleset történt, a 103-as km-nél kell torlódásra készülni.A 4-es főúton, Nyíregyháza belterületén két személyautó ütközött össze. A 272-es km-nél egy sávot lezártak.A 7-es főúton, Székesfehérváron egy személyautó és egy motoros karambolozott. A 67-es km-nél a rendőrök irányítják a forgalmat.A 48-as főúton, Vámospércs belterületén két személyautó ütközött össze. A 19-es km-nél a fél útpályát lezárták.A 76-os főúton, Hegyhátsál térségében, korábban kigyulladt egy lakóautó. A 79-es km-nél megsérült az aszfalt, így várhatóan hétfőig félpályás korlátozás van érvényben. A 4-es főúton, Szolnok déli határában, a 99-es km-nél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

fotó:illusztráció!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés