Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas Baleset – 6 km-es Torlódás és Sávzárás! – A Mentők és Rendőrök a Helyszínen! – A Helyszínelés Jelenleg is Tart!
Mindenegyben Blog - 2024. július 23. (kedd), 05:59

Hatalmas Baleset – 6 km-es Torlódás és Sávzárás! – A Mentők és Rendőrök a Helyszínen! – A Helyszínelés Jelenleg is Tart!

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 23

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

Az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, egy kamion és egy személygépjármű összeütközött. A 158-as km-nél, a forgalom a belső sávban halad.  A város hivatásos tűzoltói vonultak ki a műszaki mentéshez. Az egység áramtalanította a járműveket. A sztráda érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom.

Helyszín: Mosonmagyaróvár, M1

Leaflet | © OpenStreetMap contributorsA 31-es főúton, Heves térségében autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze. A 107-es km-nél a forgalom félpályán halad.Folytatják a híd karbantartási munkákat M7-es autópálya mindkét oldalán, a Kőröshegyi völgyhídon a 120-as és a 123-as km között, ahol a forgalom elől elzárták a belső sávot.A Balaton-felvidéken, javában tart a hagyományos „Művészetek völgye” fesztivál. Emiatt a 77-es főúton, Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán erős gyalogos és járműforgalomra lehet számítani a hétvégéig. A rendezvény ideje alatt a 7,5 tonna össztömeg feletti teherautókat a Pula-Halimba-Zalahaláp-Tapolca útvonalra terelik.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés