Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Három férfi ült a házam előtt. Behívtam őket, és ezután…
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 08. (vasárnap), 20:29

Három férfi ült a házam előtt. Behívtam őket, és ezután… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 08

Három férfi üldögélt egy ház verandája előtt. Az asszony egyedül volt otthon, megkérdezték hát, hogy bemehetnek-e míg férje nincs otthon… Szép szimbolikus jelentésű történet következik, fogadjátok szeretettel. 

Hirdetés
[ ]

Egy asszony kijött a házból, és három hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron.Nem ismerte őket. Így szólt:– Nem hinném, hogy ismernélek benneteket, de éhesnek látszotok.Kérlek benneteket, gyertek be, és egyetek valamit!– A ház ura itthon van? – kérdezték.– Nem – válaszolta az asszony. – Nincs itthon.– Akkor nem mehetünk be – felelték.Amikor este a férje hazaért, az asszony elmondta neki, mi történt.– Menj, mondd meg nekik, hogy itthon vagyok, és hívd be őket! – válaszolta a férj.Az asszony kiment, és újra behívta az öregeket.– Együtt nem mehetünk be a házba – felelték.

– Miért nem? – kérdezte az asszony.Az egyik öreg magyarázatba kezdett: -Az ő neve: Jólét – mutatott egyik barátjára, majd a másikra mutatva azt mondta: – Ő a Siker, és én vagyok a Szeretet.-Majd így folytatta: – Most menj vissza a házba, és beszéld meg a férjeddel, melyikünket akarjátok behívni.Az asszony bement a házba, és elmondta a férjének, amit az öreg mondott.A férj megörült. – Ez nagyszerű! – mondta. – Ebben az esetben hívjuk be Jólétet!Hadd jöjjön be, és töltse meg a házunkat jóléttel!A felesége nem értett vele egyet: – Kedvesem, miért nem hívjuk be inkább a Sikert?A menyük eddig csak hallgatta őket, és most előállt saját javaslatával:– Nem lenne jobb a Szeretetet behívni? Az otthonunk megtelne szeretettel.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés