Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hanyatt vágod magad attól, amit nyilvánosságra hozott a rendőrfőkapitány helyettes! Ez most tényleg komoly! Már ezért is büntet a szupertraffipax? Akár a KRESZ-t is módosíthatják!!
Mindenegyben Blog - 2018. március 07. (szerda), 18:02

Hanyatt vágod magad attól, amit nyilvánosságra hozott a rendőrfőkapitány helyettes! Ez most tényleg komoly! Már ezért is büntet a szupertraffipax? Akár a KRESZ-t is módosíthatják!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 már 07

Hanyatt vágod amagd attól, amit nyilvánosságra hozott a rendőrfőkapitány helyettes! Ez most tényleg komoly! Már ezért is büntet a szupertraffipax? Akár a KRESZ-t is módosíthatják!!!

Meglepő dolgokat árult el a rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes! >>>

Már ezért is büntetni fog a szupertraffipax! Akár a KRESZ-t is módosíthatják. Meglepő dolgokat árult el a rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes!

Itt a lista – ezekért a szabálysértésekért büntet az új traffipax!

Hirdetés
[ ]

A vadiúj VÉDA traffipaxok felszerelése már országszerte befejeződött, kikerült az összes telepített, fix traffipax az utakra!Természetesen a fix traffipaxok mellett lesznek változó helyű, mozgó traffipaxok is, melyektől óvakodjunk! A traffipaxokat már felszerelték és 2016. április 5-én be is kapcsolták az összes funkciót rajtuk!

Szinte minden szabálytalanságot rögzítenek, azt is ha lejárt a műszaki érvényessége vagy épp nincs érvényes kötelező biztosítása az autónak, emellett rögzítik a szabálytalan sávváltást, a leállósáv vagy buszsáv jogszerűtlen használatát, a tiloson áthajtást, a kanyarodás és az irányváltoztatás szabályainak megszegését, a biztonsági öv használatának elmulasztását.

Kezdhetnek rettegni a sofőrök, ugyanis a Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont (KKEP) egységek nagyfelbontású kameráik segítségével felismerik és rögzítik a szabálytalan sávváltást, a leállósáv vagy buszsáv jogszerűtlen használatát, a tiloson áthajtást, a kanyarodás és az irányváltoztatás szabályainak megszegését, a biztonsági öv használatának elmulasztását.A jövő év elejére minden kritikus csomóponton ott lesznek ezek a mindent tudó traffipaxok, így semmilyen szabálytalanság nem maradhat büntetlenül!

Itt a lista : ezért bünttenek az új traffipaxok! gyorshajtás

Hirdetés

tilos jelzésen (piros lámpán, sárga lámpán, vasúti átjárón) áthajtás

záróvonal átlépése

buszsáv használata

kötelező haladási iránnyal szembeni közlekedés

ha nincs használva a biztonsági öv

ha lejárt műszaki

ha nincs érvényes kötelező biztosítás

ha körözött a kocsi.

DE MI A HELYZET A VEZETÉS KÖZBENI MOBILOZÁSSAL?

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés