Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Halálos baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 22. (csütörtök)

Halálos baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 22

Tragédia a 26-os úton: elszabadult lovak okoztak halálos balesetet

Hétfő hajnalban szörnyű baleset történt a 26-os úton, amikor elszabadult lovak futottak az autók közé. Egy testvérpár autója elütötte az állatokat, melynek következtében az egyik utas, egy kisgyerekes apa, életét vesztette, míg a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. Három ló elpusztult a helyszínen. Az állatok egy közeli lovardából szöktek meg, de a felelős egyelőre ismeretlen. A helyi lakosok megrendültek a történtek miatt, a hatóságok pedig folytatják a nyomozást, hogy kiderítsék, ki hibáztatható a tragédiáért.

 

 

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 22. 07:25

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M3-as autópályán, Ófehértó térségében, a Budapest felé vezető oldalon, kigyulladt egy személygépjármű. A 261-es km-nél, a leálló sávban van a sérült gépjármű.

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Székesfehérvár térségében, a 62-es és a 63-as km között aszfaltoznak. A külső és a leálló sávot lezárták. 

A 4-es főúton, Szolnok déli határában, a 99-es km-nél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat. Torlódásra, megnövekedett menetidőre kell készülni az arra közlekedőknek!

Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé a Kerekharaszt/Hatvannál levő forgalomterelésnél, aki Hatvanba szeretne lehajtani, annak mindenféleképpen a menetirány szerinti jobb, azaz a külső sávban kell maradnia.

Az M8-as autópályán, Dunaújváros térségében, az M6-os autópálya felé, a 77-es km-nél lévő 6-os főúti csomópont le és felhajtóágát lezárták, mert aszfaltoznak a leállósávban, ezért a csomópontban nem lehet felhajtani az M8-asra az M6-os irányába és lehajtani sem lehet a 6-os főút felé. A terelőutat, mind a két irányban az M8-as autópályára jelölték ki. A M6-os csomópontban és Dunavecsénél az 51-es főúti csomópontban lehet megfordulni.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:
https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár


Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 31. 12:52

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés