Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Halálos baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 21. (csütörtök), 10:21

Halálos baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 21
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. szeptember 21. 09:57

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Hirdetés
[ ]

Az M5-ös autópályán a főváros irányába, a 42-es km-nél nemrég egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze a terelt szakaszon. A forgalmat a 44-es km-nél, a Dabas/Albertirsa csomópontban leterelik az autópályáról. A torlódás Budapest felé 10 km-t meghaladó, ami visszaér az 53-as km-nél lévő Örkény csomópontig, míg Röszke irányába, szintén 10 km-t meghaladó és csak a belső sáv járható! Aki teheti a 67-es km-nél a Lajosmizse/Cegléd csomópontnál térjen át az 5-ös főút felé.

A burkolat jeleket festik az M3-as autópályán, Gödöllő térségében a Vásárosnamény felé vezető oldalon. A 31-es és a 32-es km között mozgó tereléssel a külső sávot zárják le, a torlódás már 3 km-es.

A 4-es főúton, Kisújszállás elkerülő szakaszán összeütközött két személyautó és egy kisteherautó. A 149-es km-nél a főutat lezárták. A forgalmat mellékutakra terelik.Erős a forgalom a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között, ahol torlódnak a járművek. Az M0-s autóút keleti szektorán az M3-as autópálya irányába Gyál térségében, az M5-ös irányába pedig az M4-es autóúti csomópont közelében torlódás alakult ki.Valamint szintén az M0-s autóúton, Vecsés térségében torlódás alakult ki a 40-es km-nél, illetve az M4-es autóúti csomópont előtt.Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az Inárcs-Abaújszántó összekötő úton két személyautó ütközött össze. A 8-as kilométernél félpályán megindult a forgalom. (3704-es jelű út)Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 22-es km-nél lévő M0-s autóúti csomópontban, a kihajtó ágon burkolatfelújítást végeznek, csak egy sáv járható, napközben torlódásra készüljenek!

A 42-es főúton Berettyóújfalu térségében, a 28-as km-nél, a Keleti-főcsatorna hídján javítják a dilatációs szerkezetet. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 31. 12:52

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés