Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Halállal végződött a Donald Trump elleni merényletkísérlet
Mindenegyben Blog - 2024. július 14. (vasárnap), 07:28

Halállal végződött a Donald Trump elleni merényletkísérlet (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 14

Haláleset és merényletkísérlet Donald Trump ellen Pennsylvania államban

Donald Trump volt elnök és jelenlegi republikánus elnökjelölt ellen merényletkísérletet hajtottak végre szombaton Pennsylvania államban, a Butlerben tartott nagygyűlésén. A támadás nem sokkal, mintegy hat perccel azután történt, hogy Trump elkezdte beszédét. A lövések eldördülése után a titkosszolgálat emberei azonnal körbevették és védőgyűrűt vontak a politikus köré. Trump vérző füllel, de saját lábán hagyta el a színpadot, majd konvojával egy helyi egészségügyi intézménybe szállították.

2. Nemzetközi reakciók

A támadás hírére azonnal reagáltak a nemzetközi politikai színtéren. Joe Biden amerikai elnök mélyen elítélte a merényletkísérletet, hangsúlyozva, hogy az ilyen cselekményeknek nincs helye a demokráciában. Hasonlóan nyilatkozott Robert Fico szlovák miniszterelnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök is, akik mindketten szolidaritásukat fejezték ki és mielőbbi felépülést kívántak Trumpnak.

3. A támadó és az incidens következményei

A támadó a helyszínen életét vesztette, a hatóságok jelenleg is vizsgálják a támadás körülményeit és a támadó motivációit. Az FBI és a titkosszolgálat szoros együttműködésben dolgozik az ügy felderítésén. Az incidens jelentős biztonsági intézkedéseket vont maga után a jövőbeni politikai rendezvényeken, különösen a közelgő elnökválasztási kampányeseményeken.

Az eset rávilágít arra, hogy a politikai életben továbbra is komoly veszélyek leselkedhetnek a közéleti szereplőkre, és hogy a biztonsági intézkedések folyamatos fejlesztése elengedhetetlen a politikusok és a nyilvánosság védelme érdekében.

Mesterlövészek tüzet nyitnak a feltételezett támadóra, miután lövések dördültek Donald Trump volt amerikai elnöknek, a Republikánus Párt elnökjelöltjének beszéde közben a Pennsylvania állambeli Butlerben rendezett kampánygyűlésén 2024. július 13-án. A politikus a jobb fülén megsérült, de a titkosszolgálat védőgyűrűjében a saját lábán hagyta el a pódiumot. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban.
</p>
				 </div>		
		 
			</div>
			
		<div class=
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés