Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Halálba vitte a kisfiát Gréta – még az autó lámpáit is lekapcsolta
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 08. (vasárnap), 18:02

Halálba vitte a kisfiát Gréta – még az autó lámpáit is lekapcsolta (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 08

Egyelőre több fontos kérdés is megválaszolásra vár az M5-ös sztrádán történt tegnapi balesettel kapcsolatban. Egyesek szerint a fiatal anyuka nem figyelmetlenségből száguldott a szembe sávban, mások állítják, még a lámpáját is lekapcsolta.

Hirdetés
[ ]

Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő autó összeütközött egy másikkal az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka Felsőpakony térségében. A kocsik az árokba csapódtak és mindkettő kigyulladt. A Szeged felé szabálytalanul közlekedő kék Suzukiban egy 27 éves édesanya és tízesztendős kisfia, míg a másik kocsiban, egy Opelben román állampolgárok utaztak. Közülük egy 68 éves nő vesztette életét, csodával határos módon hárman sérülésekkel megúszták.

A fiatal anyuka három éve költözött a tragédia helyszínétől mindössze húsz kilométerre lévő Hernádra fiával. Információink szerint a baleset előtt Budapestről utaztak hazafelé.

– Néhány napja utaztak el Budapestre a szüleihez, addig minket bízott meg, hogy etessük az állataikat. Alapvetően csütörtökön kellett volna érkezniük, de helyettük a rendőrök parkoltak le hajnalban – mondta a Borsnak az egyik szomszéd Hernádon. Egy másik úgy tudja, hogy még világosban indultak el a rokonoktól, ezért érdekesnek tartja, hogy miért voltak éjszaka még mindig úton.

Ugyan a nő és kisfia zárkózottan éltek, nem igazán mutatkoztak, most mindenki róluk beszél. A legtöbben azt találgatják, Gréta szándékosan hajtott-e a szemközti sávba. Az egyik ismerősük arról is hallott, hogy a nő lekapcsolt lámpával hajtott fel a sztrádára. A pletykákat végérvényesen majd a rendőrségi vizsgálat fogja tisztázni. Ahogyan azt is, hogy a 27 éves nő fogyasztott-e bármilyen tudatmódosító szert, mielőtt kocsiba ült. Mindenesetre több ismerős épp arról beszél, hogy nehezen tudnák elképzelni a pedáns, mindig határozott nőként viselkedő Grétáról a szándékosságot.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés