Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ha valaha adott vért, akkor most bajban lehet! Nagyon rossz hírt jelentett be az Országos vérellátó szolgálat! Mindenki tájékozódjon, aki valaha adott vért
Mindenegyben Blog - 2017. augusztus 15. (kedd)

Ha valaha adott vért, akkor most bajban lehet! Nagyon rossz hírt jelentett be az Országos vérellátó szolgálat! Mindenki tájékozódjon, aki valaha adott vért

Hirdetés
Hirdetés
2017 aug 15

Hovatovább senki sincs biztonságban az adathalászoktól, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a bankok ügyfelei után – ha más módon is – immár a véradók személyes adataihoz is megpróbáltak hozzáférni illetéktelenek – írja a keddi Magyar Idők.

Az utóbbi hetekben több bejelentés érkezett az Országos Vérellátó Szolgálathoz (OVSZ), miszerint a véradó állomások nevében illetéktelenek próbáltak meg adatokhoz hozzájutni adatvesztésre, adategyeztetésre való hivatkozással. Az OVSZ felhívja a figyelmet, hogy a donoradatok hiánytalanul rendelkezésére állnak, így sem adatgyűjtést, sem adategyeztetést nem folytat, a telefonos megkeresésektől pedig teljes mértékben elhatárolódik – írja a Magyar Idők.

Hirdetés
[ ]

Információbiztonsági szakemberek szerint az ad**halá**atnak ez a formája ma már viszonylag ritka, a kibertérben a felhasználók megtévesztésével elkövetett támadások játsszák a főszerepet, a csalók általában az internetezők adatait igyekeznek tömegesen megkaparintani – idézi a lap a Biztonságportált.Ad**halá**ok megpróbálnak hozzáférni vásárlók adataihoz

A közelmúltban megszaporodtak az ilyen jellegű kísérletek a magyarországi nagybankok ügyfelei ellen is, eddig négy pénzintézetet vettek célba – a Raiffeisen Bankot, a Budapest Bankot, az OTP-t, valamint az Erste Bankot. Ad*tha*á*z*k próbálkoztak hozzáférni vásárlók adataihoz nemrég a Facebookon indított ha**s nye*emény*át*kkal is, a Tesco nevével visszaélve.

Az év egyik legsúlyosabb ki**rtá**dása azonban a BKK-t érte, amelynek egyrészt feltörték az online jegyrendszerét és a közbringarendszerét, több ezer felhasználó adatait szerezve meg. Másrészt túlterheléses támadást indítottak az e-jegyrendszer ellen.

Az egyik számítógépes biztonsági megoldásokat kínáló cég, a Kaspersky Lab által az év elején készített kutatás szerint a kiberbűnözés minden évben milliárdos veszteséget okoz a felhasználóknak. Ezek a károk többek között személyes és pénzügyi adatok eltulajdonításából, illetve közvetlen pénzügyi csalásokból adódnak.

Forrás : Hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés