Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ha azt hitted a lángos drága a Balatonon, akkor EZT figyeld – Kértem egy rántott csirkecombot, amikor megláttam az árát sokkot kaptam
Mindenegyben Blog - 2024. június 19. (szerda), 06:16

Ha azt hitted a lángos drága a Balatonon, akkor EZT figyeld – Kértem egy rántott csirkecombot, amikor megláttam az árát sokkot kaptam (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 19

Nincs még az a kifejezett strandidő, mégis sok család tölti a magyar tenger partján a hétvégét, a balatoni büfék nagy része azonban még nem nyitott ki olvasóink tapasztalatai alapján.

Persze akadnak kivételek, ahol már lehet enni-inni, onnan ismét kaptunk árakat.

Hirdetés
[ ]

Persze hozzá kell tenni, feltehetően ezek még csak az előszezoni összegek, melyek a főszezonban feltehetően még csak tovább növekednek.

Habár a pünkösdi hosszú hétvége még nem ígér igazi strandidőt, egy balatoni kiruccanás sok család tervei közt szerepel, és biztosan egyre több büfé, étterem várja őket a part menti sétányokon, és lassan szállingóznak az árak is szerkesztőségünkhöz. A tavalyi extrém magas élelmiszerinfláció miatt 2023-ban elég masszív áremelést kellett végrehajtaniuk, várhatóan idén ez visszafogottabb lesz Az éttermek jövedelmezősége csökkent, az eddigi áremelések nagy átlagban nem tudták követni a költségnövekedést, amit a szektornak egyelőre el kell fogadnia, vagy az áremelésen túli módszerekkel kell növelnie az árbevételt nyilatkozta korábban a Pénzcentrumnak Flesch Tamás, A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke.

Durva lángosárakkal robban a szezon a Balatonon: 1000 a sima, 1900 a sajtos-tejfölös, 3600 a tonhalasKinyitottak a balatoni éttermek, büfék is, így megtudhattuk, milyen árakra kell készülnünk idén.A múlt héthez hasonlóan, most is kaptunk egy olvasónktól friss árakat, aki szerint viszont Például Balatonföldváron egyelőre nagyon kevés vendéglátó egység nyitott ki. Nyilván ennek oka a munkaerőhiány is, valamint, hogy mindenki várja a főszezont.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés