Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyerekek ezt már ne….ORBÁN VIKTOR pár perce bejelentette az ÉV LEGROSSZABB hírét!ÚJABB tiltást hozott a koronavírus Magyarországra
Mindenegyben Blog - 2021. január 08. (péntek), 10:23

Gyerekek ezt már ne….ORBÁN VIKTOR pár perce bejelentette az ÉV LEGROSSZABB hírét!ÚJABB tiltást hozott a koronavírus Magyarországra

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 08

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban adott interjút, most elolvashatja, miről esett szó. A magyar miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége volt, ahol több dologról is beszámolt. Elárulta, jelenleg kórházban 5297 ember van, közülük 372-en lélegeztetőgépen. Mára 2907 új fertőzött lett, illetve 115 beteg elhunyt.

Mint mondta, 42 ezer 549 egészségügyi dolgozót sikerült már beoltani itthon. Így megkezdték az idősotthonok lakóinak oltását, minden, 150 főnél több személynek otthont adó otthonban oltanak. Mint elárulta, egyelőre 80 ezer főre elegendő vakcina érkezett az országba.

Hirdetés
[ ]

„Az oltások biztonságosak és szükségesek” – jelentette ki, majd hozzátette: „Én is be fogom oltatni magam, amikor sor kerül rám”.

A kormányfő állítása szerint a végső győzelem neve a vakcina, viszont azt tapasztalja, hogy az Európai Unió nagyon lassú, ezért kezdtünk el tárgyalni Izraellel, Oroszországgal és Kínával.

"Látom a vitákat az EU-ban, én is jobban szeretem, ha ilyenkor nem várni kell, hanem cselekedni" – fogalmazott.

Orbán azt is elmondta, az operatív törzs péntek reggel úgy döntött, az intézkedéseket meghosszabbítják:

„A fennálló intézkedéseket február 1-jéig meghosszabbítjuk, minden élet számít, a járvány még erős, egyelőre úgy érzem, megfékeztük, de még mindig komoly veszélyt jelent” – jelentette ki, illetve hozzátette: február elseje körül kiderül, hogy állunk. Az általános iskolák és óvodák nyitva maradnak, a középiskolákban pedig marad az online oktatás. Elmondta, amíg nincs elegendő vakcina, addig egy olyan életre kell berendezkednünk, amilyenre ilyenkor lehet.

Hozzátette: az egészségügyre nagy nyomás nehezedik, de elmondása szerint nehezedett rájuk nagyobb nyomás is.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés