Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyerekek ezt már ne…egészségügyi hivatal pár perce bejelentette az ÉV LEGROSSZABB hírét!>>
Mindenegyben Blog - 2021. február 03. (szerda), 13:46

Gyerekek ezt már ne…egészségügyi hivatal pár perce bejelentette az ÉV LEGROSSZABB hírét!>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 03

Olaszországban is megjelent a brazil mutáns!

Umbria egészségügyi hivatala két ember mintájában mutatta ki biztosan a brazíliai vírusmutációt. A régió határai december vége óta le vannak zárva. Olaszország január közepén felfüggesztette a Brazíliával közös légi forgalmat, a tilalom egyelőre február 16-ig van érvényben. Hivatalos adatok hiányában a sajtó több ezerre teszi a latin-amerikai országban ragadt olaszok számát.

Hirdetés
[ ]

Az egészségügyi minisztérium országos adatai szerint Olaszországban eddig 125 beteg mintájában találták meg a Nagy Britanniában felfedezett koronavírus-variánst, és három betegében a domináns vírustörzsnél szintén gyorsabban terjedő dél-afrikai variánst.

A tárca többoldalas útmutatót adott ki a vírusvariánsok "ellenőrizetlen terjedése megakadályozását célzó rendkívüli intézkedésekkel". A vírusmutációval azonosított betegek esetében szigorítják a kontaktkeresést, és feltérképezik utolsó két hetük kapcsolatait a vírus azonosítása előtti negyvennyolc óráig. A vírusmutációban megbetegedett személyekre kéthetes karantén érvényes, az eddigi vírustörzsnél alkalmazott tíz nap helyett.

Ahogyan az olasz sajtó fogalmazott, a mutációkkal azonosított néhány beteg "csak a jéghegy csúcsa", ezért az egészségügyi hatóságok "vadászatot" indítottak a vírusvariánsok jelenlétének felkutatására.

Alig enyhítették február elsejétől a járványkorlátozásokat, máris újabb veszély leselkedik a mutációkkal - írta a La Repubblica. A napilap megjegyezte, hogy a gócpontként ismert Lombardiában a betegség őszi tetőzése idején legalább hat mutációt azonosítottak, és Veneto tartományban helyi variánst is kimutattak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés