Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyász:Megölte a 2éves kisfiát ez a magyar
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 15. (vasárnap), 19:27

Gyász:Megölte a 2éves kisfiát ez a magyar "anya"! Édesapja figyelmezteti az összes szülőt !Ez okozta a csöppség halálát !Nyugodjék békében (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 15

Gyász:Megölte a 2éves kisfiát ez a magyar "anya"! Édesapja figyelmezteti az összes szülőt !Ez okozta a csöppség halálát !Nyugodjék békében

Gyász:Megölte a 2éves kisfiát ez a magyar "anya"! Édesapja figyelmezteti az összes szülőt !Ez okozta a csöppség halálát !Nyugodjék békében

Rettenetes, ép ésszel fel nem fogható tragédia történt, melynek során egy Olaszországban tartózkodó magyar anya több késszúrással megölte a kisfiát, azért mert a gyermeket az apának ítélte a bíróság.

Több késsszúrás

A Bors beszámolója szerint a gyermekkel több késszúrással végeztek, a mellkasán és a nyakán is találtak sérüléseket. A nőnek a magyar bíróság döntésének értelmében péntek délután át kellett volna adnia a gyermeket a budapesti apának, azonban ezt nem tette meg.  

Hirdetés
[ ]

Fotókat készített

Az anya, miután a kétéves kisfiút brutális módon kivégezte, a gyermek holttestéről fotókat készített, amiket aztán elküldött az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének egyik tagjának, – Kalmár Lászlónak – azzal a szöveggel, hogy a gyermek most már senkié nem lesz. A fotókat Kalmár László küldte tovább a gyermek édesapjának. A nő ezt követően pedig a kicsi élettelen testét a Lidl pénztárának szalagjára helyezte.

Apák az igazságért

Hirdetés

A borzalmas tragédia hírét az Apák az igazságért nevű Facebook csoportban is megosztották, ahol azt írták: “A mai napon egy szőrnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy ideiglenes elhelyezés történt egy budapesti bíróságon az édesapához – aki egyesületi tagunk – áthelyezték a gyermeket azonnali hatállyal. Sajnos, a mai napon az édesanya ahelyett, hogy a gyermeket az édesapának átadta volna, meggyilkolta őt. Az Egyesületünk részvétét fejezi ki az édesapának és a családnak.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés