Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyász! Felesége csütörtök délután jelentette a szomorú hírt: A kórházban kapta el a koronavírust, nem tudta legyőzni a legendás színész
Mindenegyben Blog - 2021. január 11. (hétfő), 22:25

Gyász! Felesége csütörtök délután jelentette a szomorú hírt: A kórházban kapta el a koronavírust, nem tudta legyőzni a legendás színész

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 11

Felesége csütörtök délután jelentette a szomorú hírt: 93 éves korában elhunyt a nagy francia színész és rendező, Robert Hossein. A legenda még egy korábbi kórházi kezelés során fertőződött meg a koronavírussal, ami után most légzési problémák léptek fel, majd legyőzte a vírus, egy párizsi kórházban életét vesztette.

Hirdetés
[ ]

A magyar nézők A profi című nagyszerű filmből emlékezhetnek Hosseinre, amiben ő játszotta Belmondo ellenfelét, egy gonosz rendőrfelügyelőt, akit Belmondo a film vége felé egy párbajban, Ennio Morricone zenéjére agyonlő.

De szerepelt a Volt egyszer egy vadnyugatban is, éppen Morricone miatt, egyetlen jelenetben: Henry Fonda-Charles Bronson párbaja közben a visszatekintő jelenetben ő a Frank szerepét játszó Henry Fonda bandájának egyik tagja. Legendásan alakított az Angélique, az angyali márkinő, A legyőzhetetlen Angélique, és aTemető fejfák nélkül filmekben is.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés