Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! VADONATÚJ kötelező fizetnivaló JÖN A GÁZZAL fűtőknek! Nem is akármilyen összeg! Ezt nem tesszük zsebre!
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 24. (vasárnap), 09:40

GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! VADONATÚJ kötelező fizetnivaló JÖN A GÁZZAL fűtőknek! Nem is akármilyen összeg! Ezt nem tesszük zsebre! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 24
Hirdetés
[ ]

GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! VADONATÚJ kötelező fizetnivaló JÖN A GÁZZAL fűtőknek! Nem is akármilyen összeg! Ezt nem tesszük zsebre! 

A Párizsi Klímaegyezményben foglalt vállalásokat az új gázkazánok értékesítésének 2025-től való betiltásával lehetne elérni a Nemzetközi Energiaügynökség szerint.

2025-től betiltaná a gázkazánok értékesítését a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) – értesült a HVG. Az évszázad végére tervezett globális karbonsemlegesség elérése érdekében - amely a Párizsi Klímaegyezményt aláíró országok közös célkitűzése - nemcsak a belső égésű motorral szerelt autókat elektromosra kellene cserélni vagy szénerőművek helyett nap- és szélerőművekkel kellene energiát termelni, hanem a fűtést is ki kellene „zöldíteni”.

Az IEA által közzétett, 400 lépést tartalmazó tanulmánya szerint 2025 után már nem volna szabad a háztartások fűtéséhez használt új gázkazánokat értékesíteni. Összehasonlításként: az új benzin- és dízelüzemű autók gyártását és eladását világszerte 2035-re kellene felfüggeszteni. A jelentés fontos adalék lehet a novemberben Glasgow-ban kezdődő COP26 tanácskozásnak, ahol a világ vezetői megpróbálnak megállapodni abban, miként kellene átülteni a párizsi klímaegyezményben foglaltakat a gyakorlatba.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés