Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gáspár Bea az autóbalesete miatt nagyon nincs jól!Küldjünk neki pár jó szót
Mindenegyben Blog - 2020. július 25. (szombat), 12:19

Gáspár Bea az autóbalesete miatt nagyon nincs jól!Küldjünk neki pár jó szót

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 25

Gáspár Bea nemrég egy életmentő műtéten esett át - rövid idő alatt közel harminc kilót hízott, és komoly betegségek alakultak ki nála: 2017-ben pajzsmirigy-alulműködéssel diagnosztizálták, később pedig cukorbeteg lett. A kétgyermekes édesanyát nemrég megműtötték, a gyomra nyolcvanszázalékát eltávolították, és ezzel nemcsak a felszedett kilókat adja le magáról, hanem gyakorlatilag az életét is megmentette.

Hirdetés
[ ]

A műtét jól sikerült, már most rengeteget fogyott, és bár látszólag jól van, lenne oka a boldogságra, azt csak kevesen tudják, hogy éjszakánként alig bír elaludni a félelemtől, amit a közel egy évvel ezelőtti autóbalesete generál. És ha a borzalmas emlék nem lenne elég, még ott a határozat: ő is hibás volt a karambolban.

Győzike felesége az ütközés után teljesen összeomlott, nehezen szedte össze magát, a rendőrségi határozat kézhezvételét követően pedig újra magába zuhant. Bár rendkívül megviselik a történtek, össze kell szednie magát, mert a családja számít rá. De nincs jól.

– Próbálom túlélni ezt az időszakot és mindenben támogatni a szeretteimet. (...) Lassan egy éve nincs autóm, nagyon ritkán vezetek. Attól félek, hogy ha teljesen kiesem a rutinból újra brutális balesetet szenvedek. Éjszakánként nem tudok aludni. Depressziós lettem a történtektől, de már nem tudok sírni, elfogytak a könnyeim... – árulta el a Sorry! magazinnak.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés