Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fülhallgatóval a fülében aludt az épület beomlásakor a Tamási Áron Gimnázium elhunyt diákja!
Mindenegyben Blog - 2023. december 20. (szerda), 11:29

Fülhallgatóval a fülében aludt az épület beomlásakor a Tamási Áron Gimnázium elhunyt diákja!

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 20

Az a 17 éves lány, aki a székelyudvarhelyi kollégium egyik épületének összeomlása során a törmelék alá szorult, továbbra is kritikus állapotban van. Ebben a balesetben egy 17 éves fiú életét vesztette, és több diák megsérült. A tragédia idején a helyszín közelében földmunkákat végeztek, jelenleg még vizsgálják, hogy ez befolyásolta-e az épület összeomlását. A Hargita megyei rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást.

A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnáziumnál gyertyák és virágok sorakoznak. Hétfő estétől kezdődően egyre több gyertya kerül elhelyezésre a részvétnyilvánítók által. A középiskolás diákokat mélyen megrendítették az események, nehezen tudják felfogni társuk elvesztését. „Fontosnak érzem, hogy megemlékezzünk, mert egy ártatlan diáktársunkat veszítettük el, aki a romok alá került” – nyilatkozta László Adrienn, a gimnázium egyik tanulója.

A nap folyamán diákok gyűltek össze a romok helyszínén. A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium kollégiumának egy része hétfő délután dőlt össze.

Hirdetés
[ ]

nem tudják feldolgozni, hogy elveszítették az egyik társukat.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy itt most megemlékezzünk, hiszen egy olyan diáktársunkat veszítettük el, aki ártatlanul a romok alá került” – mondta László Adrienn, a gimnázium egyik diákja.

Egész nap diákok gyülekeztek a romoknál. A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium kollégiumának egy része hétfőn délután omlott össze.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés