Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Friss !Egy embert újra kellett éleszteni a csepeli strandon, ahova villám csapott
Mindenegyben Blog - 2019. július 28. (vasárnap), 20:35

Friss !Egy embert újra kellett éleszteni a csepeli strandon, ahova villám csapott

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 28

A vasárnap délután érkező viharban óriási csattanással egy villám csapott a csepeli strand egyik medencéjébe. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta, hogy a villámcsapás következtében egy 15 éves fiú és egy középkorú férfi eszméletét vesztette. A fiú légzése és vérkeringése leállt, újra kellett éleszteni.

Több fővárosi kerületbe is riasztották a tűzoltókat, a vasárnap délután érkezett vihar komoly károkat okozott Budapesten is. A Csepeli Stranfürdő egyik medencéjébe villám csapott, ketten súlyosan megsérültek, hozzájuk mentőt hívtak – írja az Origo.

Hirdetés
[ ]

A katasztrófavédelem szerint több fővárosi kerületbe is riasztani kellett a tűzoltókat, tizenegy helyszínen dolgoznak. A vihar fákat fákat döntött ki, vezetékeket rongált meg és pincéket öntött el a nagy mennyiségű eső.

A Csepeli Strandfürdő területén villám csapott egy fába és az egyik medencébe is. Mentők is érkeztek a helyszínre, ahol ketten súlyosan, életveszélyesen megsérültek. A strandfürdő dolgozói mindenkit kitereltek a medencéből, de ketten pont az alá a fa alá húzódtak be, amelybe belecsapott a villám.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője azt mondta a 24. hu oldalnak, hogy az első villám egy fába, a második pedig az egyik medencébe csapott bele.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta, hogy a villámcsapás következtében egy 15 éves fiú és egy középkorú férfi eszméletét vesztette. A fiú légzése és vérkeringése leállt, újra kellett éleszteni. Stabil állapotban vitték kórházba.

A férfi feltételezhetően belső sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátása után – stabil állapotban – egy másik mentőautó vitte kórházba.

A fát a tűzoltók körbekordonozták. Az Origó úgy tudja, hogy keresztapa és keresztfia a két sérült. Információik szerint a fiút a strand egészségügyi szolgálata élesztette újra, még azelőtt, hogy a mentők megérkeztek volna.

Kapcsolódó cikkünk
22 éve ismerte meg Zoránt Hegyi Barbara! Most új közös fotót posztolt! Csodás, amit észrevettek a friss képen!

Hegyi Barbara élete és karrierje

Hegyi Barbara 1966-ban született egy művészcsaládban. Édesapja, Hegyi...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés