Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Frei Tamás elvette feleségül Szulák Andreát!
Mindenegyben Blog - 2023. november 23. (csütörtök), 08:32

Frei Tamás elvette feleségül Szulák Andreát!

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 23

Egy elképesztő titkot fedett fel Szulák Andrea egy két évtizeddel ezelőtti időszakról, amikor egy televíziós műsor miatt Frei Tamással utazgattak a világban.

A híresség a NőComment! szilveszteri adásában beszél erről részletesebben, de előzetesen annyit elhintett, hogy Frei Tamással több a kapcsolatuk, mint hinnénk.

Hirdetés
[ ]

Az a bizonyos, 2000-es évek elején készült televízióműsorban Szulák Andrea és a műsorvezető kollégája olyasmit csináltak, amiről még ma is van papírjuk - írja a .

Akkoriban az USA-ban jártak, és folyamatosan forgattak a tévéshow-nak, amikor meglátogatták a híres sivatagi szerencsejáték-paradicsomot. Ahogy azt már sokszor hallottuk: Ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban marad

  • mostanáig:

"Egy televíziós műsor miatt utaztunk a világban, és egy napon eljutottunk Las Vegasba.

Az egyik feladatunk az volt, hogy bementünk a Little White Chapelbe (esküvői kápolna), és összeházasodtunk Frei Tamással, amiről még mindig van papírom" - árulta el sokak döbbenetére Szulák Andrea.

Persze meg kell jegyeznünk, hogy a Las Vegasban kötött ilyen jellegű házasságokat átvitt értelemben kell venni, ezeket a formálisan kötött frigyeket sem a törvény, sem az egyház nem ismeri el.

A színésznő ennek megfelelően még mindig a szabad hölgyek közé tartozik, de az igazat megvallva… már volt oltár előtt, de legalább stílusosan tette, a szórakoztatóipar központjában.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés