Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FONTOS!!! ezeket SOHA TÖBBÉ NEM DOBHATOD A SZEMÉTBE, mert nagyon nagyon meg fogod ütni a bokádat! Egy olyan törvény lépett életbe amivel nagyon sok bajunk lesz! Itt vannak a részletek >>>
Mindenegyben Blog - 2020. január 25. (szombat), 10:22

FONTOS!!! ezeket SOHA TÖBBÉ NEM DOBHATOD A SZEMÉTBE, mert nagyon nagyon meg fogod ütni a bokádat! Egy olyan törvény lépett életbe amivel nagyon sok bajunk lesz! Itt vannak a részletek >>>

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 25

Már nem landolhatnak a kukában személyes adatokat tartalmazó papírok, dokumentumok. Nagy büntetés jár azért, ha például a szeméttelepen rólunk szóló nyomtatványra, igazolásra, szerződésre, vagy önéletrajzra bukkannak. A személyes adatokat biztonságosan kell tárolni, ha pedig már nincs rájuk szükség, meg kell semmisíteni azokat. Ha mégis történik úgynevezett adatvédelmi incidens, a bajt azonnal jelezni kell a felügyeletnek. Mindezt – a szigorú hazai szabályok mellett – májustól már uniós rendelet is előírja – hangzott el a Kossuth Rádió G7 című gazdasági magazinjában.

Az általános adatvédelmi rendelet célja, hogy az unió határain belül teljes egészében azonos legyen a személyes adatok védelme. Az angol rövidítésből GDPR-nak nevezett rendelet 64 oldalon rögzíti azokat a szabályokat, amelyeket az adatkezelőktől elvárnak.

Hirdetés
[ ]

Kreutz László, a Fellowes Hungary ügyvezető igazgatója elmondta: személyes adatnak tekinthető minden olyan adat, amely segíthet beazonosítani az ahhoz kapcsolódó személyt. Ilyen adatok a név, a születési adatok, cím, telefonszám és az e-mail cím is – sorolta.

A mai, legfrissebb álláspont szerint azok az e-mail címek, amelyek nem konkrét személyhez köthetők – ilyen például az „info” kezdetű e-mail cím –, nem minősülnek személyes adatnak – tette hozzá.

Önkéntes, közvetlen hozzájárulás

Az alapvetések kimondottan hasonlítanak az Infotörvényben megfogalmazottakhoz, sok átfedés van a két törvény között – közölte.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés