Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem!! Július 1-től, 100%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhat! Családi ház felújítása még a nyáron önerő nélkül! Ossza meg, hogy NE maradjon le róla más sem – Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie:
Mindenegyben Blog - 2018. június 24. (vasárnap), 15:06

Figyelem!! Július 1-től, 100%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhat! Családi ház felújítása még a nyáron önerő nélkül! Ossza meg, hogy NE maradjon le róla más sem – Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 24

Figyelem!! Július 1-től, 90 %-os vissza nem térítendő támogatást igényelhet Családi ház felújítása! Ossza meg, hogy NE maradjon le róla más sem – Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie:

Növelje lakásának, házának energiahatékonyságát, telepítsen megújuló energiaforrást 0%-os hitellel!

Hirdetés
[ ]

Magánszemélyek, társasházak, és lakásszövetkezetek igényelhetik, minimum 10%-os saját forrással, többek között fűtési rendszerek korszerűsítésére, szigetelésre, nyílászárók cseréjére, valamint megújuló energiaforrások, vagyis napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk, vagy korszerű faelgázosító berendezések beépítésére. A visszatérítendő hitelösszeg minimuma 500.000 Ft, maximuma magánszemélyek esetén 10 millió, társasházak és lakásszövetkezetek esetén pedig lakásonként 7 millió forint. A hitel futamideje maximum 20 év lehet.

Az ügyféligényeket és a piaci környezetet figyelembe vevő változtatásokat vezet be az NGM és az MFB az európai uniós forrású, lakossági energiahatékonysági hitelprogram (GINOP-8.4.1/A-17 és VEKOP-5.2.1-17) kapcsán. A módosítások révén kedvezőbbek lettek a hiteligénylés feltételek, másrészt az igénylés folyamata is jelentősen egyszerűsödött.

Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára kiemelte: egyértelműen az a cél, hogy minél többen igényelhessék az uniós forrásokat, hiszen a magyar lakásállomány energetikai korszerűsítése nemzetgazdasági jelentőségű kérdés. A hitelprogram feltételeinek módosítása révén még többen pályázhatnak sikerrel, ezt célozza a biztosítási értékhatár emelése és a szállítói előleg bevezetése is – tette hozzá az államtitkár.

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik kiemelt feladata a visszatérítendő európai uniós forrásokközvetítése, mind a magyar vállalkozások, mind a lakosság számára. Az MFB küldetésének tekintiaz energiahatékonysági beruházások ösztönzését, ennek érdekében olyan hitelterméket dolgozott ki,amely több tízezer lakóingatlan korszerűsítését teszi lehetővé.Az MFB Lakossági energiahatékonysági hitelprogramja 2017 áprilisától érhető el, a teljes futamidő alattnulla százalékos kamattal. A minimum 10% saját forrással akár 20 éves futamidőre igényelhető hitelmagánszemélyek, társasházak és lakásszövetkezetek számára nyújt lehetőséget beruházási terveikmegvalósításához.Családi ház, lakóház, szabadon álló ház, sorház, társasház, ikerház, hétvégi ház és üdülőházesetében akár 10 millió forint kölcsön is igényelhető.A beruházási típusok két fő részre oszthatóak. I. Energiahatékonyság javítására, II. Megújuló energiafelhasználására. Az energiahatékonyság javítása foglalja magában a homlokzati hőszigetelést, afödémszigetelést, nyílászáró cserét, világításkorszerűsítést és fűtéskorszerűsítést. A megújuló energiakategóriába a napelemes, napkollektoros rendszerek, valamint hőszivattyús és biomassza hőtermelőberendezések tartoznak.Kiadványunk segítségével egyszerűen, közérthetően kívánjuk bemutatni a hitelprogram keretébenfinanszírozható tevékenységeket.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés