Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Feszültség a csúcson! Dietz Guszti Szuperák Barbiról:
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 14. (szombat), 15:47

Feszültség a csúcson! Dietz Guszti Szuperák Barbiról: "Lábrángást kapok, ha meghallom a hangját" -videó

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 14

Dietz Guszti Szuperák Barbiról: "Lábrángást kapok, ha meghallom a hangját"

A legutóbbi adás során komoly feszültségek alakultak ki Dietz Guszti és Szuperák Barbi között, miután az énekespár hátráltatta Guszti feleségét, Laky Zsuzsit, akinek az egész napot békatalppal a lábán kellett végigcsinálnia. Ez a döntés lényegében a verseny végére sorolta őket, így ők lettek az egyik biztos hajszázó pár. A vita eleinte a stratégiai döntésekről szólt, de hamar személyes ellentétekké fajult.

Hirdetés
[ ]

1. Guszti őszinte véleménye Barbiról

Amikor Ördög Nóra rákérdezett, miért Barbiéknak adták a hátráltatást, Guszti meglepően őszintén reagált: „Én is neki adtam volna. Egészen egyszerűen lábrángást kapok, ha meghallom a hangját” – mondta Guszti. Ez a kijelentés megdöbbentette Nórát, aki visszakérdezett, hogy valóban Barbi hangjára gondolt-e. Guszti ekkor pontosított: „Nem a hangja! A habitusa. Nem tudom jól a helyén kezelni.”

2. Barbi reakciója a kritikára

Szuperák Barbi látszólag könnyedén kezelte a helyzetet, és higgadtan reagált Guszti szavaira. „Nem neked kell szeretni…” – válaszolta az énekesnő, utalva arra, hogy nem szükséges mindenkivel jóban lenni a versenyben. Barbi továbbra is hangsúlyozta, hogy neki sem Gusztival, sem Laky Zsuzsival nincs problémája, de azt is elismerte, hogy nem kötelező mindenkivel harmóniában lenni.

3. A konfliktus folytatása és Jolly támogatása

Bár Barbi a kamerák előtt higgadtnak tűnt, a párjának, Jollynak négyszemközt elárulta, hogy Guszti szavai mélyen bántották őt. „Remélem, ezután a Gusztiék esnek ki. Mondjuk, nem kívánok senkinek rosszat, de nekem ez nagyon rosszulesett” – mondta Barbi Jollynak. A párja megpróbálta megnyugtatni őt, és emlékeztette arra, hogy ez csak egy játék, nem az a cél, hogy mindenki jóban legyen egymással: „Nem azért jöttünk ide, hogy szeressük egymást. Ez egy játék.”

A versenyben a feszültségek láthatóan tovább fokozódnak, és Gusztiék sem próbálnak kibékülni Barbival. Ördög Nóra végül egyenesen kijelentette: „Ti nem lesztek legjobb barátok ebben a versenyben.” Guszti azonban még tovább ment, hozzátéve: „De a verseny után sem!”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés