Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Felfoghatatlan tragédia történt! Holtan találták Andreát az édesanyát és két kisgyermekét az autóban!
Mindenegyben Blog - 2024. október 14. (hétfő), 20:05

Felfoghatatlan tragédia történt! Holtan találták Andreát az édesanyát és két kisgyermekét az autóban!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 14

Holtan találták egy édesanyát és két kisgyermekét egy parkoló autóban Melbourne-ben

Melbourne-t egy szívszorító és megdöbbentő eset rázta meg, amikor egy hosszú ideje parkoló autóban megtalálták egy édesanya és két kisgyermeke holttestét. A rendőrséget egy apartmankomplexum előtt veszteglő jármű miatt riasztották, amelynek ablakai bepárásodtak, és erős szagok terjengtek belőle. A kiérkező rendőrök egy 35 éves nő, Andrea Langhorst, valamint 3 éves ikergyermekei, Olivia és Adam Dryer holttestére bukkantak az autóban.

Hirdetés
[ ]

Az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok, de az anya holtteste már bomlásnak indult, ami arra utal, hogy a tragédia már hosszabb ideje bekövetkezett. A rendőrség az édesanya édesapjának bejelentésére indított nyomozást, aki március 11. óta nem hallott lányáról, és aggodalmát fejezte ki. Bár nem voltak napi kapcsolatban, a hosszú hallgatás szokatlan volt számára.

Langhorst apja a nyomozóknak elmondta, hogy lánya korábban már küzdött kábítószer-problémákkal, és le is tartóztatták emiatt. Nem zárta ki, hogy a tragédia összefüggésben lehet a drogokkal, de az is felmerült benne, hogy talán az autó motorja járhatott, és a füst lehetett a halál oka. A halottkém további vizsgálatokat rendelt el, hogy pontosan megállapíthassák, mi vezetett a tragikus halálesethez.

„Az ikrek voltak a büszkesége és az öröme. Csak arra tudok gondolni, hogy talán… lehet, hogy az autó járt, és elaludt, lehet, hogy a füst ellepte őket. Nem tudom” – kommentálta Langhorst apja, aki hozzátette, sokszor kérték a lányát, hagyja náluk a gyerekeket, szívesen felnevelték volna a feleségével, Andrea azonban hallani sem akart erről.

A hatóságok további vizsgálatokat végeznek, hogy fényt derítsenek a család tragikus halálának pontos okára. A közösség megdöbbenve fogadta a hírt, és a család számára támogatást nyújtanak ebben a nehéz időszakban.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés