Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA !Gyászba borult az ország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt a 10 éves pici lány! Zokogva búcsúzott 10 éves halálos beteg kislányától az édesanya
Mindenegyben Blog - 2021. július 06. (kedd), 17:33

FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA !Gyászba borult az ország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt a 10 éves pici lány! Zokogva búcsúzott 10 éves halálos beteg kislányától az édesanya

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 06

Mindössze 10 éves korában elhunyt az ukrán Iryna ‘Irochka’ Khimich, aki egy súlyos genetikai rendellenességgel, progériával jött a világra. A kislány teste olyan volt, mintha már 80 éves lenne.

A kislány tehetséges festő volt, a képeit el is adták. Éppen a halála előtt sikerült több művét is eladni, a pénzt pedig egy amerikai gyógykezelésre fordították volna. Ám Iryna nem érte meg.

Hirdetés
[ ]

„Irochka meghalt. Megállt a szíve. Sajnálom, Napsugár, hogy nem tudtunk megmenteni” – közölte könnyek között az édesanya a közösségi oldalain.

„Az álma az volt, hogy láthassa Párizst. Ki akarta állítani a képeit Franciaországban is, de sajnos elfogyott az ideje.”

A kislánynak évente csaknem egy évtizeddel öregedett a szervezete, így az orvosok sem sok időt jósoltak neki.

Andrey Zdesenko ukrán üzletember segített pénzt gyűjteni a családnak a gyógykezelésekre, amelyek bár meggyógyítani nem tudták volna a kislányt, de lassíthatták volna az öregedési folyamatot.

„Törékeny, egyedi és tehetséges lány volt, aki 10 évig bátran harcolt a szörnyű és ritka betegséggel. Olyan sok fény, szeretet, vitalitás és őszinteség volt benne. Milyen élénken látta a világot és ezt igyekezett festményekben kifejezni. Két kézzel két különböző képet tudott készíteni. Hihetetlen volt” – mesélte róla az üzletember.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés