Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FANTASZTIKUS HÍRT jelentettek be minden magyar nyugdíjasnak! ITT VANNAK A SZÁMOK – EKKORA NYUGDÍJPRÉMIOMOT KAP MINDEN MAGYAR NYUGDÍJAS 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben!
Mindenegyben Blog - 2019. július 15. (hétfő), 09:36

FANTASZTIKUS HÍRT jelentettek be minden magyar nyugdíjasnak! ITT VANNAK A SZÁMOK – EKKORA NYUGDÍJPRÉMIOMOT KAP MINDEN MAGYAR NYUGDÍJAS 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 15

POMPÁS HÍRT jelentettek be minden magyar nyugdíjasnak! ITT VANNAK A SZÁMOK – EKKOR AÖSSZEGŰ NYUGDÍJPRÉMIOMOT KAP MINDEN MAGYAR NYUGDÍJAS 2018-ban, 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben! >>>>

Minden évben prémiumot kaphatnak a nyugdíjasok

Hirdetés
[ ]

A nyugdíjasoknak nem csak 2017-ben adtak prémiumot, hanem az elkövetkező négy évben is számíthatnak a rendes nyugdíjon felüli részre.

A hatályos szabályok értelmében a nyugdíjasoknak akkor jár prémium, ha az adott évben meghaladja a gazdasági növekedés a 3,5 százalékot. Előszür 2017-ben teljesült ez a növekedésre vonatkozó feltétel, ugyanis tavaly a kormány számításai szerint 4,1 százalék volt a GDP, és ennek köszönhetően év végén ki is fizették a prémiumot az arra jogosult nyugdíjasoknak.:

Az mfor.hu cikkéből kiderül, hogy idén is sor kerülhet a prémium kifizetésére, mert a Nemzetgazdasági Minisztérium prognózisa szerint a gazdaság 4,3 százalékkal bővülhet 2018-ban. Sőt számításaik szerint 3,5 százalék felett lehet a növekedés a rákövetkező években is.A kormány várakozása szerint így alakul a GDP az elkövetkező években:

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés