Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fájó szívünk nem tud megnyugodni..Mariannt saját élettársa verte halálra, majd a holttestét a Dunába eresztette
Mindenegyben Blog - 2021. január 07. (csütörtök), 16:10

Fájó szívünk nem tud megnyugodni..Mariannt saját élettársa verte halálra, majd a holttestét a Dunába eresztette (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 07

A hatóságok gyanúja szerint egy 32 éves, Bács-Kiskun megyei, felsőlajosi férfi december 22-én ölte meg volt élettársát Karcagon – ezt közölte ma a rendőrség Kiss Marianna Éva ügyében. A rendőrség a horrorisztikus esettel kapcsolatban egy videót is közzétett, amelyet a cikk végén közlünk.

Nyomtalanul tűnt el a 24 éves nő

Csütörtökön írtunk arról, hogy behívták a rendőrségre annak a 24 éves nőnek az édesanyját, aki karácsony előtt két nappal tűnt el Karcagról. Lázsok Évának a rendőrök egy fotót mutatták, amelyen lánya ruhái voltak, ám az eltűnt nőről semmit sem mondtak az édesanyjának.

Hirdetés
[ ]

Karcagon kezdtek keresésbe

Volt párja váratlanul látogatta meg

Annyit lehetett még tudni, hogy Kiss Marianna Éva két gyermekével volt otthon, amikor volt párja váratlanul meglátogatta őket. A volt élettárs azt állította, hogy a nő, miután ittak egy kávét, felöltözött és elment otthonról. Ezután már nem tért haza, életjelet nem adott magáról.

Eltűnt személyként kezelték

Marianna édesanyja bejelentést tett a rendőrségen, lányát eltűnt személyként kezelték. Lázsok Éva a Kekvillogo.hu-nak elmondta, kérte a rendőröket, hogy bűncselekmény áldozataként kezeljék Marianna eltűnését, és hallgassák ki volt párját. Az édesanya szerint semmilyen jel nem mutatott arra, hogy lánya el akarná hagyni gyermekeit.

Megtalálták a ruhadarabokat

A nyomozás során nagy jelentőséggel bírt, hogy állampolgárok Lajosmizsén, egy kisebb erdőben női ruhadarabokat találtak. Mint kiderült, az eltűnt ruhadarabok az eltűnt fiatalasszony ruhái voltak, sőt, ezeket a darabokat viselte aznap, amikor eltűnt.

Karcagról Lajosmizsére?

Nagy kérdést jelentett a rendőröknek a kérdés megválaszolása, ugyanis a két város több mint 100 kilométerre fekszik egymástól, így nem is kicsit furcsa, hogy a karcagi nő ruháit Lajosmizsén találták meg.

Felgöngyölítették az ügyet

A rendőröknek sikerült kideríteniük, hogy a karcagi nő a két gyermekével és korábbi élettársával, kisebbik fiának az édesapjával – akivel 2020 decemberében szakítottak – több mint négy éven keresztül élt egy Lajosmizse melletti településen.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés