Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt tegye fel a gépére! Profi vírusiírtó ingyen! 100%-os védelmet jelent a számítógépének, laptopjának! Egyszerű, hatékony és ingyenes! Itt töltheti le
Mindenegyben Blog - 2017. november 03. (péntek), 21:13

Ezt tegye fel a gépére! Profi vírusiírtó ingyen! 100%-os védelmet jelent a számítógépének, laptopjának! Egyszerű, hatékony és ingyenes! Itt töltheti le

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 03

Profi vírusirtó ingyen – érdemes letölteni, nagyon komoly védelmet ad!

Windowson és Macen egyaránt fut a vállalati szintű védelmet nyújtó biztonsági rendszer.

Az egyszerű és hatékony kibervédelem díjnyertes technológiára épül, ami lehetővé teszi az internetes biztonsági beállítások menedzselését egy böngészőből akár az egész családnak.

Hirdetés
[ ]

Nagy kihívás elé nézhetnek az ingyenes antivírus szoftverek gyártói az innen letölthető Sophos Home átfogó védelme miatt. A merevlemez ellenőrzésekor a korábban beállított kivételeket figyelembe veszi, így használata során feleslegessé válnak a hosszadalmas konfigurációs beállítások.

A szoftver megakadályozza a vírusok bejutását az adott eszköz rendszerébe, kiküszöböli a malware-ek okozta teljesítmény csökkenést, segítséget nyújt a hackerek támadásai ellen, továbbá megvédi a személyes adatokat az illetéktelen személyektől. Az internet böngészése közben is védelmet biztosít az online fenyegetettségek és a nem megfelelő tartalmak ellen. A kezelőfelület egyelőre angol nyelven érhető el, ám egyszerűsége révén bárki könnyedén képes kezelni.

Tíz különböző eszközre telepíthető a Sophos Home egyazon felhasználó által, ezért az egész család védelmét ellátja, Windows 7 és Mac OS X 10.8-tól a legfrissebb verziókig. Egy böngészőből menedzselhetőek, beállíthatóak további kivételek, vagy akár korlátozhatóak a felnőtt tartalommal ellátott oldalak, ami a kiskorú gyermekük netezése miatt aggódó szülőknek lehet hasznos.

Forrás : hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés