Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezért halt meg a Király! Jimmy munkatársa kipakolt!
Mindenegyben Blog - 2017. május 15. (hétfő), 10:28

Ezért halt meg a Király! Jimmy munkatársa kipakolt!

Hirdetés
Hirdetés
2017 máj 15

Boros László hosszú ideig volt felelős Jimmy pályafutásáért. A zenei producer már akkor mellette állt, amikor senki sem ismerte az énekest, és csak nevettek rajta!

Hirdetés
[ ]

Amikor Jimmy már hatalmas celeb lett, akkor lecserélte Borost egy másik menedzserre, mert nagyobb gázsikat akart kicsikarni. Boros úgy gondolja, hogy a hatalmas pénz és a gyorsan jött népszerűség miatt halt meg Jimmy.
“1991-ben én adtam ki az első lemezét. Egyedül én láttam fantáziát benne.” – nyilatkozta a Borsnak Boros, akinek az énekes nagyon sokat köszönhetett. Ő volt az, aki pályája elején segítette Jimmy-t, és elhatározta, hogy hírességet csinál Jimmiből, pedig szegényt ebben az időben még még sokan elutasították. A szakember azonban kiállt Jimmy mellett, akinek aztán az első albumából mindjárt 40 000-et elkapkodtak, ami nagy számnak számított akkoriban, a pályálya pedig azonnal szárnyalásnak indult. A váratlan siker miatt Jimmy nagyon kapós lett, így hiába a Borossal való szerződése, engedett a csábításnak és kiadót váltott. A menedzser azt mondja: ez a hirtelen jött hírnév okozta a sztár rossz végét.
 
 

“Egy nap Jimmy odajött hozzám: Laci, ugye nem akarsz a karrierem útjába állni? Hárommillió forintot ajánlottak akkor neki. Mondtam: Jimmyke, nekünk szerződésünk van. Ő azonban folytatta: De Laci, én tartom a szerződést, én átadok neked még két lemezanyagot, de kérlek, hall­gató­lagosan engedj el!” – mesélte Boros. Aztán Jimmy hosszú időre egy új lemezcéghez, a Magneotonhoz került és itt érte el igazi sikereit.- VIA

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés