Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezek az oltás mellékhatásai !Magyar virológus elárulta ,hogy ezek a koronavírus elleni oltás mellékhatásai. Álmainkba nem gondoltuk volna.......
Mindenegyben Blog - 2021. január 30. (szombat), 21:33

Ezek az oltás mellékhatásai !Magyar virológus elárulta ,hogy ezek a koronavírus elleni oltás mellékhatásai. Álmainkba nem gondoltuk volna....... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 30

Az AstraZeneca, a BioNTech-Pfizer és a Moderna vakcinája a globális ellátás nagy részét lefedi majd - mondta el a Népszavának adott interjújában Kemenesi Gábor virológus.

Hirdetés
[ ]

Kemenesi szerint az itthon elérhető vakcinák a Pfizeré meg a Modernaé jók, nagy nemzetközi engedélyező hatóságok adták ki a törzskönyvüket. Ez kellően erős garancia a biztonságosságukra. Az eredetileg vártnál ezek eddig jobban is teljesítettek, 95-97 százalékos hatékonyságúak. Az engedélyezési folyamatot most kezdeményező AstraZeneca vakcinája is 70 százalékos, ami az adagolás pontosításával még jobb lehet.

SZERINTE AKI MEGKAPJA AZ OLTÁST, ANNAK 95-97 SZÁZALÉK AZ ESÉLYE, HOGY NEM LESZ COVIDOS, ÉS A KLINIKAI TESZTEK ADATAI SZERINT 100 SZÁZALÉK, HOGY NEM KERÜL AMIATT SÚLYOS ÁLLAPOTBAN KÓRHÁZBA.

3-5 százalék esetleg megbetegedhet enyhe, náthaszerű tünetekkel, de ennél nehezebb helyzetbe nem kerülhet.

Elmondta, hogy a gyártók a mostani vizsgálatokkal egyes speciális csoportoknál, a várandósoknál, a gyerekeknél, a különböző krónikus betegséggel élőknél nézik, hogyan hat rájuk a vakcinájuk, és hamarosan megjelennek ezekről is az eredmények. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés