Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezek a nők intelligensebb gyereket szülnek - TE IS KÖZTÜK VAGY?
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 07. (hétfő)

Ezek a nők intelligensebb gyereket szülnek - TE IS KÖZTÜK VAGY? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 07

Egy angol kutatás szerint a nők kora befolyásolja, hogy mennyire lesz intelligens a születendő gyermekük. A kutatók azt is megállapították, hogy melyik életkor a legkedvezőbb a szüléshez ebből a szempontból.

A fejlett országokban egyre későbbre tolódik el a gyerekvállalás, mert a nőknek is fontosak lettek azok a dolgok, amik a férfiaknak: hogy minél több élményt gyűjtsenek, utazhassanak, karriert építsenek, és megtalálják az igazi társukat. Sokan ezeket nem csak maguknak akarják megadni, hanem azért is, hogy leendő gyermeküknek stabil hátteret teremtsenek mind érzelmileg, mind anyagilag. Emiatt egyre több nő 30 éves kor felett válik anyává, és a trendek változásával londoni tudósok azt vizsgálták, hogy pontosan hány éves korban lenne a legjobb egy nőnek gyereket szülni, és hogyan hat a nő kora a leendő gyermekének intelligenciájára.

Hirdetés
[ ]

A kutatásokban több mint 18 ezer ötéves gyereket és anyukájukat nézték meg a kutatók. Azt akarták kideríteni, hogy a huszonévesen vagy a harminc felett anyává lett nők gyermekei hogyan szerepelnek egy intelligenciateszten.

A kutatás eredménye az volt, hogy azok a gyerekek, akiknek az anyukája 30 felett szült, jobban teljesítettek a teszteken.

„Azok a nők, akik 30 éves korukban lettek először anyák, általában jobban tanultak, többet kerestek, mint a huszonévesek. Nagyobb eséllyel maradtak együtt az apukával, egészségesebben éltek és nagyobb eséllyel végeztettek el megelőző vizsgálatokat a terhesség előtt. Ezek azok a tényezők, amik miatt gyermekeik jobban teljesítettek" - mondta el dr. Alice Goisis, a kutatócsoport egyik tagja-

ANYASÁGI HOROSZKÓP!

Az anyasági horoszkóp egy olyan horoszkóp, amely az anyák személyiségét, érzéseit, kihívásait és lehetőségeit mutatja be a csillagjegyük alapján. Az anyasági horoszkóp segíthet az anyáknak jobban megismerni magukat, megérteni a gyermekükkel való kapcsolatukat, és felkészülni a jövőre.

Kos: A Kos anya egy igazi tűzijáték, aki tele van energiával, lelkesedéssel és bátorsággal. Szereti a kalandot, a változatosságot és a kihívásokat. A gyermekével való kapcsolata dinamikus, élénk és játékos. A Kos anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen bátor, önálló és kezdeményező. A Kos anya néha túl heves, türelmetlen és makacs lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon nyugodtabb és toleránsabb lenni. A Kos anyának szüksége van arra, hogy időnként elengedje magát, és kikapcsolódjon. A Kos anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes követni a tempóját, támogatni a céljait, és elfogadni az önállóságát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés