Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez volt Tompos Kátya legnépszerűbb dala
Mindenegyben Blog - 2024. június 01. (szombat), 14:33

Ez volt Tompos Kátya legnépszerűbb dala "Mondd, te mit viszel magaddal?" - (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 01

Tompos Kátya, aki hosszú betegség után, 41 éves korában hunyt el, mind színésznőként, mind énekesnőként vált ismertté. Közösségi oldalain gyakran megosztotta dalait, videoklipjeit és fellépéseinek részleteit. A közösségi médiában számos barát, ismerős és kolléga búcsúzik tőle.

Legismertebb műve a "Viszlek haza" című dal videoklipje volt, amely 2019-ben a Színházak Éjszakájára készült és amelyben olyan neves művészek működtek közre, mint Udvaros Dorottya, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, Beck Zoltán, Scherer Péter és Mucsi Zoltán. A klipet eddig több mint másfél millióan tekintették meg, részben Hrutka Róbert hatásos szövegének köszönhetően.

"A nagyfőnök fentről, az megrendez, / A végén majd ő dönt, hogy tetszett-e, / S ha úgy érzi, jól játszol megnyílik fentről az ég, // Ha ez az első vagy utolsó felvonás / Mindegy mi jön, én játszanék tovább" – szól a dal egyik részlete, amely különösen megrendítő Tompos Kátya halála tükrében.

Tompos Kátya élete

Tompos Kátya 1983. március 13-án született Budapesten, orosz származású édesanyja volt. Gimnazista korában Földessy Margit stúdiójába járt, majd 2001 és 2005 között a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán tanult. 2004-ben Edith Piaf Mylord című dalával megnyerte az egyetem dalversenyét. 2005-től 2007-ig a József Attila Színházban, azt követően egy évig a Bárka Színházban szerepelt, majd 2008 és 2018 között a Nemzeti Színház tagja volt. Országos ismertséget a Vacka Rádió folytatásos mesehangjáték főszerepével szerzett.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés