Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez nagyon durva! 1 perce jött a hír! ÚJABB SZIGORÍTÁS LÉP ÉLETBE A BOLTOKBAN, szupermarketekben! ITT A GULYÁS GERGELY BEJELENTÉSE:
Mindenegyben Blog - 2020. december 20. (vasárnap), 08:29

Ez nagyon durva! 1 perce jött a hír! ÚJABB SZIGORÍTÁS LÉP ÉLETBE A BOLTOKBAN, szupermarketekben! ITT A GULYÁS GERGELY BEJELENTÉSE: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 20

Gulyás Gergely: létszámkorlátozás jöhet a boltokban .Dec 24 -én minden zárva lesz? 

A kormány egyeztet arról, hogy változtasson a boltokban érvényben lévő szabályokon – mondta el Gulyás Gergely kérdésre válaszolva a csütörtöki online kormányinfón.

Hirdetés
[ ]

Újságírói kérdés érkezett arra vonatkozóan, hogy miért nem szükséges korlátozni a létszámot a boltokban. Erre azt válaszolta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy ezzel kapcsolatban több egyeztetés is volt már, kereskedelmi szervezetek is kezdeményezték a létszámkorlátozást. Novák Katalin miniszter ma az Idősügyi Tanács tagjaival egyeztet erről. – Ezen egyeztetések eredményeként a kormány hajlandó arra, hogy változtasson a szabályokon – mondta Gulyás. Ha döntés születik, azt pénteken vagy szombaton jelenthetik be.

Ehhez a témakörhöz kapcsolódott egy másik kérdés is, ami a december 24-i bolti nyitvatartásról szólt. Ugyanis több szakszervezet kérte, hogy ne nyissanak ki a boltok aznap.

Gulyás elmondta, hoy a döntés attól függ, hogy milyen szabályozás lép életbe a mai tárgyalásokat követően az Idősügyi Tanácsban. Amennyiben az idősek vásárlási sávja hatályban marad, akkor megfontolandó, hogy a 24-i nyitvatartásnak van-e értelme. Meg kell várni a mai megbeszélések végét, utána születik döntés – válaszolta Gulyás Gergely a kérdésre.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés