Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
EZ MÁR SAJNOS BIZTOS! ITT A FRISS MTI közlemény : EZ IDÉN KARÁCSONYKOR TILOS!! Hogy lesz így idén ünnep a Karácsonyunk???
Mindenegyben Blog - 2020. december 17. (csütörtök), 18:47

EZ MÁR SAJNOS BIZTOS! ITT A FRISS MTI közlemény : EZ IDÉN KARÁCSONYKOR TILOS!! Hogy lesz így idén ünnep a Karácsonyunk??? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 17

Eltanácsol a karácsonyi ölelésektől az Egészségügyi Világszervezet (WHO) veszélyhelyzeti igazgatója, mert a testi kapcsolat mellőzése életmentő lehet a koronavírus-járvány miatt.

Michael Ryant hétfőn Genfben sajtóértekezleten kérdezték arról, hogy az ölelés szoros kontaktusnak számít-e, amelyet az Egyesült Államok egészségügyi ügynöksége általánosan nem javall.

Hirdetés
[ ]

Az igazgató válaszában kellemetlennek nevezte, hogy a szeretet megnyilvánulását ölelés formájában mellőzni kell, de mint mondta, létfontosságú, mivel rémisztőek a járvány adatai, különösen az Egyesült Államokban, ahol percenként halnak meg a ragály miatt emberek, holott az ország egészségügyi rendszere kiváló.

Novemberben Chris Whitty, az Egyesült Királyság tiszti főorvosa is azzal fordult a lakossághoz, hogy tartózkodjanak idén karácsonykor az idős rokonok ölelgetésétől, hogy a következő karácsonykor megölelhessék őket.——-

Hirdetés

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is tovább nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, továbbra is a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme a cél. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett védelmi intézkedések, amelyeket a kormány további egy hónapig meghosszabbít, tehát január 11-ig fennmarad a jelenlegi kijárási tilalom és a többi védelmi intézkedés. “Hogy szenteste tehetünk-e kivételt, amit mindannyian szeretnénk, azt majd csak december 21-én dönthetjük el az akkori állapotok ismeretében” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki azt is kijelentette, hogy nem lesz kivétel december 31-én sem, vagyis a szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet megtartani.

A kormány mindent lehetséges külföldi vakcináról tárgyal, és elindult a https://vakcinainfo.gov.hu/honlap, ahol már lehet jelezni az igényeket a védőoltásra. A nyugdíjasokat Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos levélben is tájékoztatja a regisztráció lehetőségéről, ők pedig a levélhez mellékelt adatlap kitöltésével és visszaküldésével jelezhetik igényüket a koronavírus elleni oltásra. A védőoltás ingyenes és önkéntes lesz. Ha meglesz a megfelelő és a magyar hatóságok által engedélyezett vakcina, akkor a védőoltások beadása az Oltási terv szerv zajlik majd, elsőbbséget fognak élvezni az egészségügyi dolgozók.

A vártnál alacsonyabb részvétel mellett és alacsony fertőzöttséggel zárult a célzott csoportos tesztelés első és második köre a bölcsődei, óvodai, iskolai, szociális és egészségügyi dolgozók körében. Az első körben 181 506-an teszteltették magukat, közülük 2,44 %-nak lett pozitív a mintája. A második körben 186 143-an éltek a lehetőséggel, és csak 1,9%-uk bizonyult pozitívnak. A célzott csoportos gyorstesztek száma hozzáaadódott a honlapon látható mintavételi adatokhoz. A gyorstesztelés most a kormányhivatalok és járási hivatalok dolgozóival folytatódik. Az egészségügyi és szociális dolgozók tesztelése szintén folytatódik, ez esetben az intézmények maguk szervezik a tesztelést, amelyhez a kormányhivatalok biztosítják a gyorsteszteket.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés